Posao Prevodilac za letonski jezik

7643 pregleda0 prijava

Ako posedujete visok nivo znanja letonskog jezika, a Vaš životni poziv je usmeren na prevođenje različitih sadržaja sa ovog jezika na srpski i u obrnutom smeru, obaveštavamo Vas da je Prevodilački centar Akademije Oxford otvorio konkurs za radnu poziciju

Prevodilac za letonski jezik

Broj izvršilaca: 2

Od kandidata se uz visok nivo znanja letonskog jezika, očekuje i relevantno iskustvo u prevođenju svih vrsta sadržaja u oba smera, odnosno i sa letonskog na srpski i sa srpskog na letonski, a trebalo bi i da poslu pristupaju maksimalno odgovorno i profesionalno, kao i da poštuju rokove koji su zadati za izradu prevoda. Ako i Vi smatrate da možete da odgovorite ovim zahtevima, pozivamo Vas da prijavu pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da svoj CV i kopije navedenih dokumenata dostavite lično u onu poslovnicu Akademije Oxford koja se nalazi u Vašem gradu ili Vam je najbliža.

Uslovi za konkurisanje:

  • važeći dokaz o visokom nivou znanja letonskog jezika i to prema smernicama koje navodi CEFR
  • iskustvo u prevodilačkim poslovima i obradi svih vrsta materijala u oba smera (sa letonskog na srpski i sa srpskog na letonski) u trajanju od minimum od 12 meseci
  • znanje rada na računaru, a primarno u programima iz paketa Microsoft Office
  • poznavanje prevođenja različitih sadržaja, pedantnost i preciznost u prevođenju
  • profesionalan odnos prema klijentima i kolegijalnost
  • poštovanje zadatih rokova, spremnost za rad u kratkim rokovima i pod pritiskom

Dodatne napomene:

Oni kandidati koji ispunjavaju navedene zahteve, a imaju i potvrdu, ali i iskustvo u pružanju usluga simultanog i konsekutivnog, kao i prevođenja uz pomoć šapata sa letonskog na srpski i sa srpskog na letonski će biti u prednosti prilikom konkurisanja, isto kao i oni kandidati koji uz sve navedeno, imaju i dokaz da su ovlašćeni za poslove overe dokumenata na letonskom jeziku, te poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za letonski jezik.
Takođe prednošću tokom konkurisanja se smatra i ako kandidat koji ispunjava sve zahteve iz opšteg dela konkursa za radno mesto prevodilac za letonski jezik ima i relevantan dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, tako da je sposoban da izvrši direktan prevod sa tog jezika na letonski i sa letonskog na taj jezik.
Samo kandidate koji budu ušli u uži izbor ćemo na adekvatan način obavestiti o ishodu konkursa, a prihvatamo isključivo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com