Poslovi iz oblasti transporta, magacin

Poslovi u okviru kategorije transport, magacin na našem sajtu se donekle prepliću sa kategorijom saobraćaj, uzevši u obzir da se ovde osim radne pozicije magacioner i šef magacina, svrstavaju takođe i poslovi koje obavljaju špediter i dispečer, ali i vozač i saobraćajni inženjer, odnosno saobraćajni tehničar, ali i kurir i menadžer logistike.

Ništa nije pronađeno

Vrlo je važno napomenuti da se od klijenata koji žele da apliciraju za oglase u okviru kategorije transport, magacin na sajtu poslovi Akademije Oxford obično ne zahteva visoko zvanje, osim u slučaju saobraćajnog inženjera i menadžera logistike, dok je za sve ostale radne pozicije uglavnom presudno iskustvo od formalnog obrazovanja. Ipak za poslove stjuarda, odnosno stjuardese se zahteva posedovanje dokaza o završenom specijalizovanom kursu, ali i mnoge druge posebne veštine, kao i dokaz o zdravstvenom stanju.

A kada je u pitanju radna pozicija magacioner, odnosno šef magacina najbitnije što kandidati treba da poseduju ukoliko žele da izvrše prijavu za ove poslove jeste analitičnost, organizovanost, ali i  spremnost na fleksibilno radno vreme, ali i odlične organizacione sposobnosti, što se naročito odnosi na poslove šefa magacina takođe. Od ovih kandidata se očekuje i posedovanje znanja rada na računaru uzevši u obzir da sve veći broj firmi evidenciju u okviru magacina vodi upravo preko računara, odnosno preko specijalnih programa: Iz tog razloga se od kandidata i očekuje da su spremni na usavršavanje, te da su odgovorni i pošteni, na prvom mestu.

Kategorija transport, magacin na sajtu poslovi Akademije Oxford nudi i oglase za radna mesta dispečera i špeditera, mada su mnogo popularniji poslovi vozača i to posebno teretnih vozila. A za kandidate koji žele da konkurišu na ovakve radne pozicije od presudne važnosti, osim iskustva u bavljenju njima i posedovanja vozačke dozvole određene kategorije i to u zavisnosti od prevoznog sredstva za koje je raspisan konkurs odnosno od toga da li je u pitanju vozač kamiona ili autobusa,  se zahteva posedovanje vozačke dozvole kategorije C, D ili E. Najvažnije je da kandidati prilikom prijave na ovakve poslove prilože sva potrebna dokumenta, jer se uglavnom od njih zahteva uz fotokopiju vozačke dozvole i radne biografije, takođe i dostava uverenja o zdravstvenom stanju,  odnosno psiho – fizičkoj sposobnosti.

A za poslove dispečera, što takođe spadaju u kategoriju transport, magacin na sajtu poslovi Akademije Oxford se od kandidata zahteva na prvom mestu odličan nivo organizacionih sposobnosti, ali i spretnost, pedantnost, kao i smirenost i visok stepen komunikacionih veština,  potrebno je da poseduje diplomu srednje škole. A potencijalni poslodavci mogu u okviru oglasa za radno mesto dispečer da zahtevaju i određeni nivo iskustva koje kandidati treba da ispune ukoliko žele da izvrše prijavu na ove poslove.

I na kraju da napomenemo da svi klijenti koji su u potrazi za poslovima koje nudi kategorija transport, magacin na sajtu poslovi Akademije Oxford imaju mogućnost prijave na mejling listu,  kako bi uštedeli svoje vreme, jer im oglasi iz ove kategorije u tim situacijama stižu na mejl.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com