Poslovi Užice

Grad koji je smešten na obalama reke Đetinje, Užice teritorijalno pripada Zlatiborskom okrugu. A  prema zvaničnim podacima koji su dostupni iz nedavno obavljenog popisa stanovništva, u širem području grada živi blizu 80 000, dok je u užem gradskom jezgru nešto više od 50 000 stanovnika.

Stopa nezaposlenosti na teritoriji cele Republike Srbije koja se smatra prosečnom je od 0 do blizu 26 procenata, a samim tim što ona u Užicu iznosi oko 23 procenata, smatra se da je ovaj grad među gradovima čija stopa nezaposlenosti se nalazi ispod prosečnog nivoa u celoj zemlji.

Isto tako, podaci navode da je na evidenciji zvanične Nacionalne službe za zapošljavanje u Užicu, prijavljeno nešto manje od pet hiljada ljudi, a uz to je i nešto malo više od 500 kandidata u širem gradskom području onih koji žele da pronađu posao u Užicu.

Na sajtu poslovi Akademije Oxford svi kandidati koji su zainteresovani da se zaposle u ovom gradu,  mogu da pretražuju poslove u različitim kategorijama, kako bi ne samo na najbrži, već i na najlakši način pronašli željeni posao u Užicu. Pa tako, osim onih kategorija koje se tiču oblasti trgovine i  zdravstva, odnosno zaštite životne sredine i menadžmenta, ali i oblasti ekonomije i prava, zainteresovani kandidati imaju mogućnost i da pretražuju poslove u onim, da tako kažemo specifičnim oblastima. A pod tim mislimo na kategoriju poslova u oblasti saobraćaj, logistika i  tekstilna industrija, odnosno telekomunikacije ili, pak transport, magacin, kao i u okviru oblasti prevođenje, sudsko tumačenje, odnosno IT i obrazovanje, briga o deci, te u okviru mnogih drugih oblasti.

Napominjemo da kandidati koji želi da pronađu posao u Užicu mogu da očekuju najviše oglasa za poslove iz oblasti građevinarstva, a što se primarno odnosi na radne pozicije armirač i varioc, odnosno tesar, zidar i druga slična radna mesta. Takođe, kako su brojni kandidati koji imaju višu stručnu spremu, a zanima ih opcija poslovi Užice na našem sajtu, njima se uglavnom nude konkursi za radne pozicije farmaceut, ali i inženjer informatike, kao i radno mesto inženjer elektrotehnike, te  mašinstva.

Uzevši u obzir da je na sajtu poslovi Akademije Oxford svakako prisutno najviše oglasa za posao u Užicu za one kandidate koji imaju treći ili četvrti stepen stručne spreme, to i ne čudi što se od njih, u većini slučajeva, uz posedovanje validne diplome određene srednje škole, odnosno sertifikata koji je stekao na nekom specijalizovanom kursu, očekuje i relevantno radno iskustvo u određenim oblastima. Upravo iz tog razloga se i kandidatima koje zanimaju poslovi u Užicu preporučuje da u potpunosti odgovore na zahteve koje mogu da pročitaju u oglasu na našem sajtu, jer će time u velikoj meri sebi  olakšati čitav postupak ppotrage za zaposlenjem, uzevši u obzir da većina poslodavaca očekuje samo prijave koje u sebi sadrže svu dokumentaciju koja je navedena u oglasu za određeni posao u uovom gradu.

Isto to se odnosi i na posebne zahteve, a koje svi zainteresovani kandidati često nalaze u oglasima na sajtu poslovi Akademije Oxford, koje u svakom slučaju treba ispoštovati, čak i kada ne vidite baš razlog za njih. A pod tim se primarno misli na slanje dokaza o relevantnom radnom iskustvu,  odnosno slanje fotografije, kada je to potrebno ili, pak dostavljanje dokaza kako o nivoima znanja određenog stranog jezika, tako i o poznavanju rada na računarima u posebnim oblastima i slično.

Očekuje se da svaki kandidati koga zanimaju poslovi u Užicu priloži apsolutno sva dokumenta, kao i da svoj CV, koji je obavezan za sve konkurse, napiše u skladu sa važećim pravilima.

A ukoliko želite da pojednostavite maksimalno čitav postupak potrage za zaposlenjem u ovom gradu, te da zaista i pronađete posao u Užicu koji vam u potpunosti odgovara, te da se pritom ni ne trudite baš mnogo, onda vam preporučujemo da se prijavite na mejling listu sajta poslovi Akademije Oxford. Tako ćete sebi olakšati, te omogućiti da vam svi poslovi iz oblasti posao Užice i to iz ma koje kategorije stižu elektronskim putem, a tada je potrebno samo da pregledate svoj mejl, te da odgovorite na željeni konkurs u navedenom roku i na način kako je to opisano u oglasu.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com