Poslovi iz oblasti elektrotehnike

Kada je u pitanju kategorija elektrotehnika na sajtu poslovi Akademije Oxford i ponuda poslova u okviru nje, sasvim slobodno možemo reći da je reč o zanimanjima koja su vrlo zastupljena u praksi, tako da je i potražnja na tržištu rada za njima prilično velika.

Ništa nije pronađeno

Upravo iz tog razloga u njoj možete naći i veliki broj oglasa, a u ovu grupu zanimanja osim zvanja elektrotehničar, inženjer elektrotehnike, spada i serviser eletrotehničar, ali i tehničar kablovske televizije. Tu su još i radne pozicije elektrotehničar projektant, ali i elektroinstalater jake i slabe struje. Svakako treba pomenuti i radnu poziciju serviser industrijske opreme, odnosno liftova, te inženjer prodaje, ali i mnoga druga specifična zanimanja za ovu oblast koja vam nudi kategorija elektrotehnika na sajtu poslovi Akademije Oxford.

Ukliko ste zainteresovani za oglase u ovoj oblasti, morate imati na umu da se za neke od njih zahteva i visoko obrazovanje, odnosno diploma Elektrotehničkog fakulteta, mada se za većinu zahteva elektrotehničko obrazovanje i to minimum IV stručne spreme. Poželjno je i da kandidati koji konkurišu za ove radne pozicije poseduju znanje rada na računaru, a u zavisnosti od radne pozicije za koju se konkuriše, zavisiće i specijalni zahtevi. Tako poslodavci za neka zanimanja zahtevaju i licence za rad, ali i odlično poznavanje opreme, te primene međunarodno priznatih standarda u određenim oblastima.

Kada je u pitanju zahtev koji se odnosi na poznavanje stranih jezika, u svakom slučaju je znanje engleskog jezika poželjno, ali to uglavnom nije uobičajen zahtev za radne pozicije koje možete pronaći u okviru kategorije elektrotehnika na sajtu poslovi Akademije Oxford. Najčešće se znanje engleskog jezika zahteva za one pozicije koje zahtevaju i visoko obrazovanje od kandidata, ali poslodavac svakako ima pravo da iznese i ovaj zahtev, bez obzira koji nivo obrazovanja da se zahteva od potencijalnih kandidata.

U skladu sa zahtevima radnog mesta za koje kandidati konkurišu, zavisiće i zahtevi koje poslodavac ima. U brojnim situacijama se od kandidata zahteva da osim radne biografije (CV) dostave i kopiju licence za obavljanje određenih poslova, ali i da pošalju propratno pismo. Kako je u pitanju tačno određena forma po kojoj se propratno pismo piše, to je izuzetno važno da je ispoštujete, jer su poslodavci u većini slučajeva prilično rigorozni pri pregledanju pristiglih prijava, tako da se lako može dogoditi i da odbace one koje ne sadrže sva dokumenta koja su navedena u oglasu. Upravo iz tog razloga se od kandidata zahteva da maksimalno ispoštuju sve što je navedeno u oglasu, te da na adekvatan način pošalju zahtevanu dokumentaciju ili, pak da se pojave na intervjuu u vreme u koje je zakazan. Naime, u pojedinim oglasima se pojavljuje informacija da nema potrebe slati dokumenta, već da zainteresovani kandidati treba da dođu na određenu adresu u zakazanom terminu i na navedenoj adresi na intervju.

Kako se na našem sajtu svim zainteresovanim kandidatima nudi i mogućnost da izvrše prijavu na našu mejling listu, to će im i pretraga oglasa u ovoj kategoriji biti u velikoj meri olakšana, pa će biti u toku sa svim aktuelnim oglasima, jer će im stizati na mejl. Ako se i vi odlučite za tu opciju, poželjno je da na oglas iz ove kategorije koji odaberete, aplicirate odmah po pristizanju mejla, kako biste sebi povećali šanse za pronalaskom željenog zaposlenja.

Naravno, uvek imate i mogućnost da potpuno samostalo pregledate naš sajt, te među svim onim oglasima koji se nalaze u kategoriji elektrotehnika odaberet onaj koji vam najviše odgovara.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com