Poslovi iz oblasti medija i kulture

Kako su u pitanju vrlo interesantna, a naročito dinamična zanimanja, sasvim je jasno i zbog čega je ponuda oglasa koje nudi kategorija mediji, kultura na sajtu poslovi Akademije Oxford vrlo tražena. Ako znate da u ovu oblast spadaju pored ostalih i radne pozicije producent marketinga, novinar, ali i urednik, snimatelj, spiker, producent, te fotograf, biće vam mnogo jasnije i zbog čega su ovo tražena zanimanja.

Ništa nije pronađeno

Ipak, ne treba izgubuti iz vida ni ona zanimanja koja se, doduše ređe nalaze među oglasima u ovoj grupi, ali je ipak moguće naići na otvoren konkurs za savetnika ili višeg savetnika za neko od odeljenja pri Ministartsvu kulture, recimo ili, pak za kustosa muzeja, odnosno pres kliping operatera. Jedno je sigurno, ponuda ovih poslova definitivno ne prati potražnju, ali je isto tako i činjenica da je najsveobuhvatnija ponuda u okviru kategorije mediji, kultura upravo na sajtu poslovi Akademije Oxford.

Podrazumeva se da se od kandidata koji žele da se zaposle na nekoj radnoj poziciji vezanoj za oblast mediji, kultura zahteva i posedovanje diplome određenog fakulteta, a recimo za poslove fotografa, obično se prilikom slanja prijave, uz sva potrebna dokumenta zahteva i dostava onih radova koje je kandidat već imao prilike da radi za svoje klijente. Potencijalni poslodavci mahom upravo na osnovu dostavljenih radova i donose odluku da li će za obavljanje poslova fotografa angažovati tog kandidata, jer tačno znaju koji stil i način rada im je potreban. Takođe se često od onih kandidata koji žele da konkurišu za posao fotografa koji će pronaći u kategoriji mediji, kultura na sajtu poslovi Akademije Oxford zahteva i poznavanje specijalnih programa na računaru koji su namenjeni obradi fotografija, a u zavisnosti od mesta na kome će obavljati posao može da se zahteva ne samo poznavanje engleskog jezika, više u govornom, nego u pisanom smislu, već i grčkog, nemačkog, ali i ruskog, francuskog, italijanskog i mnogih drugih jezika.

Kada su u pitanju poslovi producenta, spikera, snimatelja, ali i urednika, obično se pravi uži krug kandidata koji se zatim pozivaju na razgovor, jer je u pitanju specifičan način obavljanja poslova. Čak se pojedini poslodavci odmah odlučuju za, recimo poslove spikera da od potencijalnih kandidata ne zahtevaju dostavljanje dokumentacije poštom ili u elektronskom formatu, već da zakažu intervju za sve koji su zainteresovani, pa se u tom slučaju u oglasima koje možete pronaći na našem sajtu i to u kategoriji mediji, kultura jednostavno navodi adresa na kojoj će razgovor biti održan, te datum i tačno vreme, a na klijentima koji žele da se zaposle na toj radnoj pozicije je da u potpunosti ispoštuju navedene uslove.

Kada je u pitanju pretrga oglasa u navedenoj kategoriji, morate imati na umu da je sajt poslovi Akademije Oxford vrlo pregledan, te da se na njemu lako snalaze čak i oni kandidati koji ne poseduju visok nivo poznavanja korišćenja računara i interneta. Ali i pored toga, postoji mogućnost da uopšte ne pretražujete naš sajt, a da ipak budete u toku sa aktuelnom ponudom poslova u kategoriji mediji, kultura. Sve to možete učiniti uz pomoć samo par klikova mišem, jer nakon prijave na našu mejling listu, poslovi iz odabrane kategorije će vam stizati na mejl, tako da možete biti u potpunosti rasterećeni, a da istovremeno možete praktično odmah po prijemu mejla i da se prijavite na odabrani oglas.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com