Poslovi Novi Sad

Kao najveći grad u okviru Autonomne Pokrajine Vojvodina, Novi Sad je ujedno i centar ove srpske pokrajine, pa su samim tim i šanse za zaposlenje u njemu znatno veće nego u drugim gradovima u ovom delu naše zemlje.

Prema nedavno sprovedenom popisu stanovništva, na široj teritoriji grada Novog Sada je živelo blizu 350 000 stanovnika, a u njegovom centralnom području blizu 250 000 njih. Ipak, evidencija zaposlenih i nezaposlenih lica na području ovog grada ne pokazuje statističke podatke koji su naročito ohrabrujući, uzevši u obzir da je procentualno najviše nezaposlenih lica čija starost je između 25 i 29 godina, a odmah zatim je najviše onih koji su silom prilika ostali bez zaposlenja, a njihova starost je iznad 45 godina. Većina nezaposlenih na teritoriji Novog Sada ima četvrti stepen stručne spreme, a prema procenama njih je blizu 30 000. Međutim, smatra se da će ovaj broj u narednom periodu biti znatno niži, jer se oglasi za posao u Novom Sadu na dnevnom nivou povećavaju.

Jedan od sajtova koji nudi opciju pretrage kategorije poslovi Novi Sad za apsolutno sve kategorije jeste i sajt poslovi Akademije Oxford na kome se mogu snaći vrlo lako čak i oni korisnici čiji nivo  poznavanja interneta nije na nekom visokom nivou, jer je sajt vrlo pregledan. Naravno, uz samostalnu pretragu sajta, svi posetioci imaju mogućnost da se vrlo jednostavno prijave na mejling listu. A to znači da će im ponuda za poslove u Novom Sadu stizati putem mejla i to isključivo iz onih kategorija koje oni označe.

Zato, ako i vi živite u Vojvodini, a spadate u one koji su u potrazi za poslom, Novi Sad je odlična opcija, jer u njemu postoji veliki broj privrednih subjekata, kako domaćih, tako i stranih, a samim tim su i šanse za zaposlenje mnogo veće.

Većina poslodavaca ipak traži određeni nivo iskustva od potencijalnih kandidata, ali i poznavanje barem jednog stranog jezika, što je najčešće engleski, mada se i znanje nekog drugog stranog jezika uzima u obzir i vrlo često smatra prednošću. Kod konkurisanja je takođe potrebno da većina zainteresovanih kandidata poseduje i barem osnovnu računarsku pismenost, a sve to u velikoj meri zavisi i od radne pozicije za koju konkurišete.

Ipak, najvažnije je da prilikom konkurisanja pažljivo pročitate oglas, te da u najvećoj mogućoj meri ispoštujete zahteve potencijalnog poslodavca koji su u njemu navedeni, jer iako to nije navedeno u svakom oglasu posebno, činjenica je da većina poslodavaca uopšte ne uzima u obzir one prijave koje nisu kompletne.

Takođe, opšta je preporuka i da na konkurs koji vas zanima, a koji ćete sasvim sigurno vrlo brzo  pronaći u okviru kategorije poslovi Novi Sad na sajtu poslovi Akademije Oxford odgovorite u što kraćem roku, jer će se i to verovatno uzeti u obzir prilikom konkurisanja, kao i da odaberete upravo onaj oglas ili više njih koji navode upravo one zahteve koje možete u potpunosti da ispoštujete, uzevši u obzir da je to ujedno i najbolji put do pronalaska željenog zaposlenja.

A dok ne dođete u priliku da radite posao koji želite, to jest dok se ne pojavi posao u Novom Sadu koji vam u potpunosti odgovara, valjao bi da pokušate da unapredite svoja znanja i veštine, što možete da učinite u svakom trenutku, te da upišete neki kurs ili obuku, bilo za učenje stranih jezika, računara ili, pak za razvijanje specifičnih veština i znanja (za blogere, pravljenje igrica, za  knjigovodstvo i slične). Imajte na umu da će vam se ulaganje u sopstveno znanje višestruko vratiti, tako da ćete nakon toga u okviru kategorije poslovi u Novom Sadu na našem sajtu još lakše pronaći posao koji želite da obavljate.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com