Poslovi iz oblasti brige o lepoti i sporta

Ponuda poslova u kategoriji briga o lepoti, sport koju možete takođe pronaći na sajtu poslovi Akademije Oxford spada među one koje se neprekidno menjaju, jer je naročito velika potražnja na tržištu rada za radnu poziciju kozmetičar, odnosno frizer, te pedikir i manikir, mada ni posao masera nije zanemaren. Takođe, ponuda ovih radnih pozicija je aktuelna vrlo često i za teritoriju inostranstva, pa se neretko traže radnici koji žele da rade na pomenutim poslovima u hotelima, recimo ili, pak na brodovima koji krstare Mediteranom, odnosno celim svetom. U ovu grupu, pored već pomenutih zanimanja spada i radna pozicija sportski ili, pak fitnes trener, koja je takođe među traženijima na tržištu rada i u zemlji i u inostranstvu.

Ništa nije pronađeno

Za posao fitnes, odnosno sportskog trenera se u većini slučajeva od kandidata zahteva da imaju završen fakultet fizičke kulture ili određenu višu školu, ali i da imaju radno iskustvo u obavljanju tog posla i to u određenom vremenskom periodu. A u zavisnosti od toga da li će se ovaj posao obavljati u zemlji ili u inostranstvu zavisi i zahtev koji se odnosi na poznavanje nekog stranog jezika, mada se od kandidata koji konkurišu za ove poslove u većini slučajeva zahteva da poseduju osnovne komunikacijske veštine na engleskom jeziku, a ređe na ruskom, nemačkom, francuskom, italijanskom ili drugim jezicima.

Kada su u pitanju radne pozicije vezane za oblast brige o lepoti, obično se od kandidata ne zahteva poznavanje stranog jezika, osim kada se taj posao obavlja van granica naše zemlje ili kada se obavlja u nekom hotelu, na primer u kome je i veća koncentracija osoba koje se ne služe našim jezikom. Za ove poslove se obično zahteva da kandidati poseduju određeni nivo iskustva, te da imaju završenu srednju školu, mada se ponekad može naići i na one oglase u kojima se od kandidata zahteva posedovanje diplome sa specijalizovanog kursa, ali ne tako često.

Sasvim sigurno, najvažniji zahtev koji treba da poseduju kandidati koji konkurišu na neki posao u kategoriji briga o lepoti, sport na sajtu poslovi Akademije Oxford jesu komunikacijske veštine potencijalnih kandidata, koje u ovom slučaju moraju biti na visokom nivou, jer je reč o pružanju usluga klijentima, te se zahteva pristojno ponašanje i umeće vođenja razgovora.

Neretko se događa i da poslodavci od kandidata koji žele da konkurišu za pomenute, ali i mnoge druge radne pozicije u ovoj oblasti, zahtevaju da se prilikom apliciranja za posao uz radnu biografiju (CV) priloži i fotografija, što su u obavezi da maksimalno ispoštuju svi kandidati koji konkurišu, jer se samo one prijave koje poseduju sva navedena dokumenta smatraju validnim i kao takve se i uzimaju u obzir. Ako je recimo, naglašeno da potencijalni kandidati treba da dostave fotografiju ili, pak propratno pismo, a oni to ne učine, poslodavac koji je raspisao oglas nije dužan da prihvati takvu prijavu, već je, u većini slučajeva odbacuje kao nekompletnu. Pa, da biste i vi izbegli ovo, preporuka je da pažljivo pročitate oglas koji se nalazi na sajtu poslovi Akademije Oxford u kategoriji briga o lepoti, sport, te da priložite od dokumenata sve što je u njemu navedeno.

Što se pretrage našeg sajta tiče, ona je prilagođena korisnicima svih starosnih dobi i vrlo je jednostavna. A ako ne želite sami da pretražujete oglase u ovoj kategoriji, možete i da se prijavite na mejling listu sajta, pa da vam svi aktuelni poslovi iz odabrane kategorije stžu na mejl.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com