Poslovi iz oblasti osiguranja

Kategorija osiguranje na sajtu poslovi Akademije Oxford pokriva sve one poslove koji su vezani za ovu oblast, a među njima se najčešće mogu sresti oglasi za posao na radnoj poziciji agent prodaje osiguranja. Ovaj posao je posebno zanimljiv kandidatima, jer uglavnom podrazumeva rad na terenu, ali i rad na procenat, pa se neretko događa da se smatra dodatnim poslom, koji može da donese lepe prihode, ukoliko se radi na maksimalno profesionalan način. Naravno, ima i onih kompanija koje ne pristaju da na ovoj radnoj poziciji zapošljavaju bilo koga honorarno, tako da o tom zahtevu treba voditi računa prilikom izlistavanja oglasa, te odabira na koji ćete da konkurišete.

Ništa nije pronađeno

Svakako treba pomenuti i radnu poziciju procenitelj štete, ali i savetnik prodaje životnih ili neživotnih osiguranja, kao i konsultatnt za osiguranje života, te prodavac osiguranja autoodgovornosti, odnosno administrator osiguranja. Podrazumeva se da su ovo samo neke od radnih pozicija na koje možete da konkurišete, iako kategorija osiguranje na sajtu poslovi Akademije Oxford pokriva mnogo više njih. Najbitnije je da odaberete onaj oglas u kome su izneti zahtevi koji vam u potpunosti odgovaraju, ali koje i zadovoljavate, jer poslodavci prihvataju samo one prijave koje su kompletne i usklađene sa tim zahtevima u najvećoj mogućoj meri.

Najčešće se od kandidata koji su zainteresovani za poslove iz ove kategorije zahteva srednjoškolsko obrazovanje, mada se za radnu poziciju procene štete, na primer u svakom slučaju zahteva VII stručne spreme i to obično pravnog smera, kao i za neke druge radne pozicije koje možete pronaći u okviru kategorije osiguranje na sajtu poslovi Akademije Oxford.

Znanje engleskog jezika se takođe očekuje od potencijalnih kandidata i to kako pisano, tako i usmeno, a u skladu sa zahtevima te radne pozicije može da bude iznesen i zahtev za poznavanjem nekog drugog stranog jezika, a najčešće je u pitanju poznavanje francuskog, nemačkog i ruskog jezika, mada mogu biti izneti i zahtevi za znanjem nekih drugih jezika koji su bitni za poslovanje konkretnog poslodavca. Osnovna računarska pismenost, a u smislu poznavanja rada u programima Microsoft Word i Excel su gotovo obavezne za sve one kandidate koji žele da konkurišu za radne pozicije u oblasti osiguranja, kao i aktivno korišćenje interneta.

Od kandidata se, za većinu radnih pozicija može očekivati i poznavanje svih pravila vezano za pisanje izveštaja, ali i poznavanje dokumentacije koja se tiče sfere osiguranja. Od posebnih sposobnosti se najčešće zahteva komunikativnost, spremnost za rad pod pritiskom, ali i odlična saradnja sa ostalim članovima tima, odnosno ambicioznost i fleksibilnost, uzevši u obzir da se od kandidata najčešće očekuje svakodnevna komunikacija sa klijentima i kolegama. Takođe se očekuje i spremnost za edukaciju, kada je to potrebno, a u smislu prisustvovanja različitim stručnim seminarima koje organizuje poslodavac.

Ukoliko ste zainteresovani za konkurisanje na radnim pozicijama za koje nudi oglase kategorija osiguranje na sajtu poslovi Akademije Oxford možete očekivati i da se od vas zahteva da posedujete iskustvo u obavljanju konkretnog posla za koji želite da se prijavite. A u slučaju da ne zadovoljavate taj kriterijum, te da se u vode osiguranja niste upustili do sada, a ipak želite da konkurišete na neki posao iz ove grupe, morate biti spremni na dodatnu pretragu oglasa na našem sajtu, sve dok ne pronađete onog poslodavca koji ne zahteva da kanidati imaju isksutvo u radu. To, naravno nije nemoguće, samo iziskuje dodatnu pretragu oglasa. A ako niste raspoloženi da sami vršite pretragu našeg sajta, uvek se možete odlučiti i za prijavljivanje na zvaničnu majling listu, tako da ćete biti potpuno rasterećeni, jer će vam svi oglasi iz kategorije osiguranje stizati preko mejla.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com