Poslovi Beograd

Sa blizu 700 hiljada zaposlenih lica, što je čak 23% od ukupnog broja zaposlenih na teritoriji naše zemlje, Beograd je definitivno na prvom mestu, pa ne čudi što sve više i više ljudi iz cele zemlje želi upravo da pronađe posao u Beogradu.

Statistika dalje pokazuje da je u prošloj godini, na teritoriji srpske prestonice bilo preko 100 000 nezaposlenih lica, a od toga njih više od 20 000 je počelo da traži posao prvi put, dok se čak njih nešto više od 80 000 susrelo sa otkazom, te je u potrazi za novim zaposlenjem.

Mada i pored ovih podataka, koji ipak i nisu tako ohrabrujući, često možemo da čujemo da stopa nezaposlenosti na teritoriji glavnog grada Republike Srbije neprekidno opada, jasna je činjenica da sve veći broj mladih ljudi, ali i onih starijih želi da pronađe posao u Beogradu. A za to postoje brojni načini, stim što iziskuju angažovanje samog kandidata. Naravno, tu isključujemo mogućnost prijavljivanja na Biro rada i očekivanja da ćete tako pronaći posao koji želite, jer se neretko događa da vam se ponudi zaposlenje koje ne želite, pa ste onda u problemu, uzevši u obzir da zakon nalaže da kandidat mora biti skinut sa evidencije ukoliko odbije ponuđeno zaposlenje i to najčešće se dešava već nakon druge ponude.

Ipak, srećom po vas, došli ste na pravo pravo mesto, jer sajt poslovi Akademije Oxford svim kandidatima koji su u potrazi za novim poslom u glavnom gradu nudi vrlo brzo i lako pretragu velikog broja aktuelnih konkursa, na dnevnoj bazi. A ako niste raspoloženi da sami tragate za željenim poslom, uvek imate mogućnost da se na našem sajtu prijavite na mejling listu, kako bi vam svi aktuelni poslovi u Beogradu stizali redovno na mejl. U tom slučaju je vaša jedina obaveza da najpre pravilno podesite pretragu, to jest da štiklirate sve one kategorije za koje vas zanima posao Beograd, a zatim da jednostavno ukucate svoj mejl i da ga redovno proveravate. Onog trenutka kada vam stignu informacije sa našeg sajta, potrebno je da pažljivo pogledate sve aktuelne oglase za posao u Beogradu, pa zatim odgovorite na adekvatan način na one koji vas interesuju, to jest na one za koje zadovoljavate navedene uslove.

Imajte na umu da je ponuda poslova u prestonici Srbije apsolutno najjača, tako da smo sasvim sigurni da ćete u najkraćem mogućem roku pronaći posao koji želite.

Ipak, ono što je najvažnije dok tragate za poslom, jeste da neprekidno radite na svom usavršavanju. Pa ako nemate mogućnost da upišete određeni kurs ili obuku, bez obzira da li je u pitanju učenje jezika, rada na računaru ili neki drugi specijalizovani kurs, uvek imate opciju da pretražujete internet ili čitate knjige, jer je dobro poznato da samo ona osoba koja kontinuirano razvija svoje obrazovanje može da ima uspeha i u poslovnom svetu.

Da ne biste i vi bili deo statistike nezaposlenih lica u Beogradu, mada one ipak pokazuju da će se taj procenat u ovoj godini naročito smanjiti, a da će se bruto društveni proizvod (BDP) ipak uvećati,  trebalo bi da se posvetite traganju za poslom, te da na sajtu poslovi Akademije Oxford stavite kao omiljenu kategoriju poslovi Beograd. Ne sumnjajte da će se vaš trud, uz našu nesebičnu pomoć, vrlo brzo isplatiti!

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com