Poslovi iz oblasti građevine i geodezije

Ko god je završio srednju građevinsku školu ili, pak Građevinski fakultet, te srednju geodetsku školu, odnosno smer geodezije na pomenutom fakultetu mogu da konkurišu za određeni posao u okviru oglasa u kategoriji građevina, geodezija na sajtu poslovi Akademije Oxford.

Svakako, jedno od najtraženijih zanimanja u ovoj oblasti je građevinski tehničar, ali i diplomirani građevinski inženjer, te diplomirani inženjer geodezije. Takođe, treba pomenuti i radnu poziciju građevinski projektant, odnosno izvođač građevinskih radova, a može se naići i na oglase za posao rukovaoca građevinskim mašinama u ovoj kategoriji. Morate imati na umu da su sva navedena zanimanja samo manji deo ponude koju možete naći među oglasima u okviru ove oblasti na našem sajtu.

Ne zaboravite da obratite pažnju na sve zahteve koji su navedeni u oglasu za koji želite da konkurišete, kako biste bili sigurni da ćete u potpunosti odgovoriti kvalitetno na oglas. Upravo to i jeste jedini način da dobijete posao koji želite, jer poslodavci uzimaju u obzir isključivo one prijave koje su kompletne, što znači da sadrže sva dokumenta koja su u oglasu navedena kao obavezna za prijavljivanje na oglas.

Samim tim što je reč o posebnoj grupi poslova, vrlo često u okviru kategorije građevina, geodezija na sajtu poslovi Akademije Oxford možete naići i na oglase koji se odnose na zaposlenje u inostranstvu. A to se priamrno odnosi na pozicije šefa gradilišta, rukovaoca građevinskim mašinama, ali i na poziciju građevinski projektant, odnosno diplomirani građevinski inženjer. Upravo za takva zanimanja se i zahteva poznavanje određenog stranog jezika, a najpre engleskog. Naravno, u zavisnosti od toga u kojoj zemlji bi posao trebalo da se obavlja, zavisiće i zahtev za poznavanjem stranog jezika, mada je ipak znanje engleskog jedan od najčešćih zahteva i to kako pisanog, tako i usmenog.

Za mnoga pomenuta zanimanja vezana za ponudu u okviru kategorije građevina, geodezija na sajtu poslovi Akademije Oxford se zahteva i znanje rada na računaru, odnosno specifičnih programa, poput AutoCad – a, na primer, ali i mnogih drugih račuanrskih programa koji se primenjuju u ovoj oblasti.

Kada je reč o poslovima projektanta, kandidati bi trebalo da poznaju i rad u okviru profesionalnih softvera, a za mnoge radne pozicije u ovoj kategoriji se zahteva i određeni nivo iskustva, ali i posedovanje vozačke dozvole. Svi ti zahtevi u velikoj meri zavise kako od dužnostii sobe zaposlene na određenom radnom mestu, tako i od mesta, odnosno države u kojo će kandidat obavljati posao.

Baš iz tog razloga posebno naglašavamo da je potrebno da se pažljvio pročita ceo oglas, jer poslodavci taksativno u njemu navode sva dokumenta koja kandidati treba da dostave, ali i sve one sposobnosti koje bi trebalo da poseduju ukoliko žele da obavljaju taj posao. Ako ste sasvim sigurni da ispunjavate sve uslove koji su navedeni u nekom oglasu, morate naročito voditi računa i o dokumentima koja je potrebno da dostavite, ako želite da konkurišete, jer će se jedino tako vaša prijava uvažiti od strane poslodavca. Podrazumeva se da ukoliko kandidat propusti da pošalje određeni dokument koji je poslodavac zahtevao u oglasu, najverovatnije njegova prijava neće biti smatrana važećom, tako da neće moći ni da dobijete posao za koji je konkurisao.

Ako želite da zaista pronađete posao vezan za kategoriju građevina, geodezija na sajtu poslovi Akademije Oxford ne morate sami da pretražujete naš sajt, ako to ne želite, već imate mogućnost i da izvršite prijavu, kako bi vam svi željeni poslovi stizali na mejl. Time ćete u velikoj meri uštedeti svoje vreme i trud, a i vrlo brzo dobiti sve oglase za posao u ovoj kategoriji, te bilo kojoj drugoj za koju ste zainteresovani.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com