Poslovi Pirot

Grad koji je centar istoimenog okruga, Pirot prema podacima iz poslednjeg sprovedenog popisa naseljava blizu 38 000 stanovnika i to samo u užem gradskom jezgru, dok je u široj okolini Pirota naseljeno tek nešto manje 58 000 stanovnika. Od tog broja, prilično veliki procent, odnosno čak 15 % njih se nalazi na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje grada Pirota, što zapravo znači da oko 12 000 Piroćanaca pokušava da pronađe posao u svom gradu i njegovoj okolini.

Najveći broj ljudi koji su zainteresovani da se zaposle u ovom gradu ne poseduje nikakve kvalifikacije ili ima vrlo nizak nivo stručne spreme, a prisutni su i kandidati koji imaju treći ili četvrti stepen stručne spreme, dok je najmanji broj onih koji imaju diplomu više pkole ili fakulteta, odnosno Vi ili VII stepen stručne spreme.

Privreda na teritoriji ovog grada je usmerena najviše na turizam i saobraćaj, uzevši u obzir da se u okolini Pirota nalaze čuvena Zvonačka banja, a zatim i Zavojsko jezero, dok je u neposrednoj blizini i granica sa Republikom Bugarskom, tako da je ovaj grad na jugu Srbije vrlo važno saobraćajno središte cele zemlje. Upravo iz tog razloga, svi kandidati koje zanimaju poslovi u Pirotu na sajtu poslovi Akademije Oxford najčešće i mogu da pronađu konkurse u okviru kategorije saobraćaj, logistika, odnosno turizam, kao i trgovina i prodaja, te u oblasti ugostiteljstva. A pored njih, prisutni su i oglasi za posao Pirot u mnogim drugim kategorijama, a pod tim na prvom mestu mislimo na oglase za radna mesta u oblasti obezbeđenje, zaštita na radu, te obrazovanje i briga o deci, kao i u kategorijama ekonomija i administracija.

Svi kandidati koje zanimaju poslovi u ovom gradu mogu da pronađu i oglase za radne pozicije u mnogim drugim kategorijama, ali im se preporučuje da redovno posećuju i pregledaju oglase na sajtu poslovi Akademije Oxford koje mogu da pronaći u oblasti poslovi Pirot, kako ne bi došli u neprijatnu situaciju da propuste rok za konkurisanje. U principu, bez obzira koliki je rok za konkurisanje anveden u određenom oglasu,  najbolje je prijavljivanje na odabrani konkurs izvršiti što pre, ali i ispoštovati zahteve koji su u njemu navedeni.

U slučaju da nemate mogućnosti i vremena, odnosno jednostavno ne želite da sami pretražujete naš sajt, možete da se prijavite na mejling listu i to samo uz pomoć par klikova mišem, a nakon čega u tačno određenom vremenskom roku će vam stizati svi aktuelni poslovi Pirot i to iz onih kategorija koje ste prilikom prijave odabrali, te je dovoljno samo da redovno proveravate svoj mejl, a zatim i da odaberete konkurs na koji želite da se prijavite. Nakon toga, treba i da izvršite prijavu u skladu sa zahtevima potencijalnog poslodavca.

Imajte na umu da su svi zahtevi u okviru oglasa na našem sajtu vrlo jasno definisani, te da svaki pojedinačni poslodavac predviđa da li vam je za obavljanje određenog posla potrebna vozačka dozvola određene kategorije ili, pak treba da dostavite dokaz o poznavanju određenog stranog jezika na nekom nivou, koji je isto precizno određen, odnosno da podnese dokaz o znaju rada na  računaru ili da imate niz drugih specifičnih veština o kojima treba da dostavite relevantne dokaze.

Od vas se očekuje da u potpunosti ispoštujete zahteve koji su navedeni u odabranim oglasima, te da izvršite prijavljivanje upravo onako kako je navedeno u njemu. Uz to, opšta preporuka jeste da  najpre povedete računa o kvalitetu svog CV – ja, jer se zna da potencijalni poslodavci najčešće već na osnovu njega odlučuju da li prijavljeni kandidat ulazi u uži krug ili ne.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com