Poslovi Smederevo

Nekadašnja prestonica despotovine Srbije, grad Smederevo je danas poznat po odlično razvijenoj industriji. Smešten je na obalama reke Dunav, a teritorijalno pripada Podunavskom okrugu naše zemlje i ujedno je najvažniji grad u severoistočnom delu naše zemlje.

Prema nedavno urađenom popisu stanovništva, uže gradsko područje Smedereva naseljava blizu 65  hiljada stanovnika, a u širem gradskom području živi njih tek nešto manje od 80 000. Sasvim sigurno najpoznatija firma u ovom gradu je i Železara Smederevo, za koju postoje podaci da ima izuzetno pozitivan uticaj ne samo na privredu u Podunavskom okrugu, već i na celokupnu privredu Republike Srbije.

Nacionalna služba za zapošljavanje grada Smedereva, prema dostupnim podacima, na svojoj zvaničnoj evidenciji ima nešto više od 7 000, tako da ovaj grad spada u red gradova u kojima je stopa nezaposlenosti ispod prosečne stope nezaposlenosti koja je prisutna na nivou republike, a koja podrazumeva od 0 do 25 procenata.

Svi oni kandidati koji pokušavaju da pronađu posao u Smederevu uglavnom poseduju treći, ali i  četvrti stepen stručne spreme. Odmah zatim su i oni kandidati koji su nisko kvalifikovani ili, pak oni koji ne poseduju nikakve kvalifikacije. Prosečna starost kandidata koje zanimaju poslovi u Smederevu je blizu 40 godina.

Što se ponude poslova u ovom gradu tiče, uglavnom su u pitanju poslovi u kategoriji administracije,  marketinga i saobraćaja, logistike, odnosno industrije, a na sajtu poslovi Akademije Oxford, u okviru oblasti posao Smederevo svi zainteresovani kandidati pronaći ne samo oglase iz pomenutih kategorija, već i iz mnogih drugih. Tako se, recimo najčešće pojavljuju oglasi u okviru kategorije ekonomija, pravo, zatim iz oblasti elektrotehnike, ali i obezbeđenje, zaštita na radu, kao i osiguranje. Naravno, sve kategorije koje smo pomenuli, su samo deo bogate ponude oglasa za koje možete da pronađete ponudu u okviru sajta poslovi Akademije Oxford.

A ako zaista želite da pronađete posao u Smederevu, najvažnije je da redovno pretražujete naš sajt,  kako bi ste pronašli oglas koji vam odgovara i mogli da konkurišete u najkraćem mogućem roku. Ipak, ukoliko niste raspoloženi da samostalno vršite pretragu, nudimo vam i mogućnost da se prijavite na mejling listu koja je dostupna u okviru našeg sajta, čime ćete u velikoj meri uštedeti svoj trud i vreme, jer će vam u tom slučaju aktuelni konkursi za poslove Smederevo, a u okviru kategorija za koje ste zainteresovani stizati putem mejla. Ako se odlučite za ovakav način traženja zaposlenja u ovom gradu, potrebno je da redovno proveratave mejl, te da pažljivo pročitate oglas koji vas zanima, a onda i da odgovorite na najbolji mogući način na sve zahteve koji su u njemu navedeni. A to znači da, uz slanje radne biografije, odnosno CV – ja, koji je napisan prema predviđenim pravilima, svakako treba da pošaljete i svu dodatnu dokumentaciju koja je navedena u određenom oglasu. Ti zahtevi se najčešće odnose na posedovanje specifičnih sertifikata, koji su važni za obavljanje tog posla, ali i za slanje, recimo fotografije, odnosno fotokopije vozačke dozvole tražene kategorije, te na dokaze o nivoima znanja određenog stranog jezika ili, pak o poznavanju rada na računarima u specifičnim programima. Napominjemo da dodatni zahtevi za posao u Smederevu na koje možete da naiđete tokom pretrage oglasa na sajtu poslovi Akademije Oxford u potpunosti zavise od obaveza radnog mesta za koja je raspisan konkurs.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com