Posao – Sudski tumač za letonski jezik

8558 pregleda0 prijava

Sa povećanjem obima posla sudskih tumača u timu Akademije Oxford javila se potreba za raspisivanje konkursa za radno mesto:

Sudski tumač za letonski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ako imate relevantan nivo poznavanja letonskog jezika, odnosno dozvolu za obavljanje poslova overe dokumenata na ovom jeziku koju izdaju državne institucije u našoj zemlji (Rešenje o postavljenju sudskog tumača za letonski jezik), te vodite računa o kvalitetu svog rada i poštujete zadate rokove, prijavu nam možete dostaviti putem mejla akademijakonkursi@yahoo.com A imate mogućnosti da svoj CV, odnosno kopije navedenih dokumenata donesete lično ako Vam tako više odgovara i to u bilo koju od poslovnica Akademije Oxford, kojih za sada imamo preko 20 u mnogim gradovima širom zemlje.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • znanja letonskog jezika na višim nivoima CEFR – a i validan dokaz o tome
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za letonski jezik
  • najmanje 12 meseci radnog iskustva na poslovima overavanja svih tipova dokumenata
  • poznavanje zakonskih odredbi koje su u vezi sa overom dokumenata
  • osnovna računarska pismenost (programi iz Microsoft Office paketa)
  • komunikativnost, organizovanost, kolegijalnost
  • profesionalan odnos prema klijentima i radu
  • ispunjenje zadatih rokova za overu
  • spremnost za izlazak na teren, odnosno rad u kratkim rokovima, kada je potrebno

Dodatne napomene:

Uz relevantne dokaze o nivou znanja letonskog jezika i iskustvo, podrazumeva se da kandidati koji žele da konkurišu na radno mesto sudski tumač za letonski jezik imaju visok nivo znanja o načinima overe apsolutno svih vrsta dokumenata, odnosno i lične i poslovne, ali i građevinske, medicinske, tenderske i tehničke dokumentacije, kao i dokumenata vezanih za oblast nauke i obrazovanja, ali i pravnih akata i svih vrsta potvrda, izjava, saglasnosti i uverenja.
Maksmalno poštovanje zakletve koju svaki kandidat polaže pre nego što počne da obavlja poslove sudskog tumača, te poštovanje politike zaštite podataka je apsolutni imperativ za sve kandidate koji izvrše prijavu na ovaj konkurs.
Kandidat koji uz sve navedeno, ima i znanje nekog drugog stranog jezika, kao i dozvolu da overava dokumenta koja su na tom jeziku će biti u prednosti.
Prihvatamo samo prijave kandidata koji u potpunosti ispunjavaju navedene uslove, a sve one kandidati koji uđu u uži izbor ćemo u ishodu konkursa obavestiti u propisanom roku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com