Poslovi Zaječar

Kao administrativni, ekonomski, ali i kulturni centar cele Timočke krajine, grad Zaječar je u isto vreme i najveći grad u celom istočnoj Srbiji.

Prema zvaničnim statističkim podacima, u centralnom gradskom jezgru živi nešto manje od 40 000 stanovnika, dok je u širem području Zaječara naseljeno blizu 60 000 ljudi. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u ovom gradu se nalazi tek nešto više od 13 000 ljudi, kako da Zaječar spada u gradove čije stopa nezaposlenosti je u proseku od 10 do 20 procenata iznad prosečne stope na nivou cele države, što podrazumeva nešto manje od 30 procenata.

Kako pokazuju nedavno objavljeni podaci, nezaposlena lica koja su na evidenciji pomenute službe su uglavnom starosti oko 40 godina, mada je sve veći broj onih koji imaju manje od 30 godina, a koji pokušavaju da pronađu posao u Zaječaru. Nezaposleni kandidati uglavnom imaju treći ili četvrti stepen stručne spreme, a odmah zatim po podacima su i kandidati koji nemaju osnovnu školu, odnosno oni koji nemaju nikakve kvalifikacije. Svakako je najmanji procenat onih koji imaju višu ili visoku stručnu spremu.

A kandidati koji su zainteresovani za posao u Zaječaru, sada mogu prilično lako da dođu do njega i to prilično jednostavnom pretragom oglasa na sajtu poslovi Akademije Oxford. Isto tako, postojeći podaci podaci pokazuju da postoji najviše potrebe za bravarima, konobarima i kuvarima, odnosno mašinskim i ekonomskim tehničarima i automehaničarima, pa upravo ove kategorije na našem sajtu su i najzastupljenije. Takođe, kada je u pitanju posao, Zaječar je poznat i po potrebi za zanimanjima iz oblasti bankarstva i finansija, odnosno ekonomije, kao i menadžmenta i prava, a vrlo često se mogu naći i oglasi u oblasti obrazovanje, briga o deci, odnosno prevođenje. sudsko tumačenje.

Na sajtu poslovi Akademije Oxford svi zainteresovan kandidati mogu da pronađu i oglase za zaposlenje u Zaječaru u oblasti zaštite životne sredine i prehrambene tehnologije, odnosno zdravstva, kao i oblasti telekomunikacija, te u okviru kategorije transport, magacin, ali i saobraćaj,  logistika, odnosno poljoprivreda, šumarstvo, a neretko se može naići i na oglase u oblasti osiguranja, te obezbeđenja, zaštite na radu, odnosno u kategoriji ljudski resursi.

Bez obzira koja od pomenutih kategorija zaposlenja vas zanima, imate mogućnost da se na našem sajtu prijavite i na mejling listu, kako bi ste sebe poštedeli dodatnog truda, a u velikoj meri uštedeli i svoje vreme, ali i trud, jer vam u tom slučaju poslovi u zaječaru svih kategorija koje označite, stižu  elektronskim putem, tako da je jedino potrebno da redovno proveravate svoj mejl.

Da bi ste zaista uspeli uspešno da konkurišete za željeni oglas, neophodno je da ste sigurni da ispunjavate sve navedene uslove, jer gotovo svako ko je u potrazi za zaposlenjem zna da potencijalni poslodavci vrlo veorvatno ne prihvataju prijave koje nisu kompletne, tako da je potrebno posebno da vodite računa o zahtevima koji su navedeni u oglasima.

Neretko se događa da se u oglasima za posao u Zaječaru navodi da nije potrebno poslati prijavu, već da je dovoljno doći u zakazano vreme na određenu adresu, kako bi svi zainteresovani kandidati prisustvovali razgovoru za posao. A u tom slučaju, preporuka je da u najvećoj meri ispoštujete ovaj zahtev, odnosno ne samo da se na vreme pojavite tamo gde je navedeno u oglasu, već i da se temeljno pripremite za razgovor, odnosno pitanja koja mogu da vam budu postavljena.

U svakom slučaju je preporuka za sve one kandidate koje zanimaju poslovi u Zaječaru da konkurišu isključivo na one oglase koje će pronaći u bilo kojoj kategoriji na sajtu poslovi Akademije Oxford,  a u kojima su navedeni zahtevi koje kandidati apsolutno zadovoljavaju, jer će jedino tako moći da budu relativno sigurni da će ih potencijalni poslodavac uvrstiti u uži krug, odnosno zaposliti.

.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com