Posao – Prevodilac za Hindu jezik

8759 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford sa povećanjem obima posla ima potrebu da raspiše konkurs za radnu poziciju:

Prevodilac za hindu jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko uz posedovanje svih dokumenata koja su navedena u opštim uslovima ovog konkursa, imate i dovoljno iskustva u prevođenju različitih sadržaja sa hindu jezika na srpski, ali i sa našeg jezika na hindu, pedantni ste u radu, vodite računa o zadatim rokovima i uopšteno, trudite se da održite profesionalan nivo, onda ste upravo Vi ste najbolji kandidat za ovaj posao. Svoj CV i ostala dokumenta, to jest njihove kopije možete dostaviti skenirane na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili ih doneti lično u ma koju od preko 20 poslovnica Akademije Oxford.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • važeći dokaz o visokom nivou znanja hindu jezika, a prema smernicama koje daje CEFR
  • najmanje godinu dana radnog iskustva na prevodilačkim poslovima u oba smera, to jest sa hindu jezika na srpski i sa našeg na hindu
  • osnovna računarska pismenost, sa naglaskom na poznavanje Microsoft word programa
  • kolegijalnost, pedantnost, preciznost u prevođenju
  • organizovanost, profesionalan odnos prema radu
  • poštovanje zahteva klijenata i zadatih rokova
  • spremnost za prevođenje u kratkim rokovima

Napomene:

Kandidat koji pored svega navedenog ima i adekvatno znanje, ali i iskustvo u pružanju usluga konsekutivnog, šapatnog i simultanog prevođenja sa hindu jezika na srpski, ali i sa srpskog jezika na hindu, kao i onaj kandidat koji ima dokaz da mu je dozvoljeno overavanje dokumenata na hindu jeziku, to jest ima status sudskog tumača za hindu će biti u prednosti prilikom konkurisanja, te svaki kandidat koji uz navedene zahteve poseduje i relevantan dokaz o visokom nivou znanja ma kog drugog stranog jezika, tako da je spreman da izvrši direktan prevod sa hindu jezika na taj strani jezik i u obrnutom smeru.
Svi oni kandidati koji budu prošli prvi krug izbora, te uđu u uži izbor, će na adekvatan način biti obavešteni o ishodu ovog konkursa. Prihvatićemo isključivo prijave onih kandidata koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com