Poslovi Kragujevac

Kako je Kragujevac po veličini četvrti grad u našoj zemlji, sasvim očekivano je i velika potražnja za zaposlenjem u ovom gradu. A na sajtu poslovi Akademije Oxford će svi oni kandidati koji su zainteresovani za posao u Kragujevcu moći da pronađu zaposlenje u apsolutno bilo kojoj kategoriji.

Tako su, recimo prisutne kategorije za poslove u okviru oblasti turizma, ekonomije, administracije i prava, ali i one vezane za marketing, računovodstvo i menadžment, odnosno saobraćaj, poljoprivreda, šumarstvo, te oblast IT – a, ali i oglasi za poslove u kategoriji hemije, fizike, zdravstva, zaštite životne sredine, kao i mnogih drugih oblasti. Jednostavnije rečeno, koja god da vas oblast zanima, na našem sajtu ćete pronaći posao Kragujevac u apsolutno bilo kojoj kategoriji, a ponuda je prilično obimna. Zato se preporučuje da pretražujete oglase redovno, kako ne biste propustili da konkurišete na neki koji vas naročito zanima.

U Kragujevcu, prema zvaničnim statističkim podacima živi preko 150 hiljada stanovnika, a u širem gradskom području ih ima blizu 180 hiljada. Ono što je vrlo zanimljivo, jeste da podaci pokazuju da je stopa nezaposlenosti na teritoriji ovog grada za čak 20 do 30 procenata viša od prosečne stope nezaposlenosti na teritoriji cele Srbije, a koja iznosi tek nešto iznad 30 posto. A od toga je čak 25 procenata nezaposlenih čija starost je ispod 30 godina, dok je svega 5 procenata od ukupnog broja nezaposlenih u ovom gradu u srcu Šumadije onih koji su stariji od 50 godina.

Kako je ovaj grad dobro poznat po nekadašnjoj fabrici automobila “Zastava”, a koja je danas u vlasništvu italijanske firme “Fiat”, ne čudi što mnogi Kragujevčani pokušavaju da pronađu posao upravo u svom gradu. A prema zvaničnim podacima, najveći broj ljudi koje zanima da pronađu posao u Kragujevcu ima IV ili V stepen stručne spreme.

Pored čuvene italijanske kompanije, u Kragujevcu su prisutni i mnogi drugi pravni subjekti, kako oni iz Nemačke, Italije, Grčke, Slovenije i drugih zemalja, tako i domaćih firmi, tako da je i ponuda poslova u ovom gradu zaista na visokom nivou. A to znači da svako ko želi da pronađe posao u svojoj struci ili, možda neko honorarno zaposlenje, sasvim sigurno će to moći da učini, a na najjednostavniji mogući način. Čak imate mogućnost i da ne pretražujete samostalno sajt poslovi Akademije Oxford, već da jednostavno štiklirate opciju posao Kragujevac i željene kategorije, te da se prijavite na mejling listu na sajtu. U tom slučaju je jedino važno da kontrolišete redovno svoj mejl, jer će vam poslovi iz odabranih kategorija u ovom gradu stizati redovno upravo na mejl.

Svi kandidatii koji žele da pronađu posao u Kragujevcu u određenoj oblasti, a zadovoljavaju zahteve u vezi sa nivoom obrazovanja, bi trebalo da obrate posebnu pažnju prilikom pregleda oglasa na našem sajtu. A pod tim mislimo na činjenicu da mnogi poslodavci vrlo vode računa o poštovanju kako načina slanja prijave, tako i dokumenatcije koja se zahteva. Zato i jeste bitno da zainteresovani kandidati ispoštuju u najvećoj mogućoj meri sve zahteve koji budu bili navedeni u oglasu za koji odluče da konkurišu, jer većina poslodavaca neće tolerisati ukoliko je prijava na određeni konkurs nekompletna. Takođe, ako postoje posebni zahtevi u nekom oglasu, poput zahteva za znanjem određenog jezika ili, pak rada na računaru i slični, opšta je preporuka da zainteresovani kandidat priloži i validan sertifikat, odnosno dokaz kojim potvrđuje svoj nivo znanja u željenim oblastima.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com