Poslovi iz oblasti administracije

Oblast administracije je u smislu ponude poslova u samom vrhu, uzevši u obzir da svakoj kompaniji treba poslovni sekretar ili, pak operater u kol centru. Upravo iz tog razloga se najveći broj kandidata koji su u potrazi za novim poslom odlučuje baš za pretragu poslova u ovoj kategoriji.

Na sajtu poslovi Akademija Oxford se posebna pažnja posvećuje ovoj oblasti, te se taksativno navode svi zahtevi poslodavca. Ti zahtevi u većini slučajeva podrazumevaju poznavanje barem jednog stranog jezika i to najčešće engleskog, na kome se i vodi poslovna korespondencija sa mnogim inostranim klijentima. Naravno, poznavanje nekog drugog jezika je prednost, a u zavisnosti od polja poslovanja samog poslodavca koji je objavio oglas će i zavisiti uslovi koje potencijalni kandidati treba da ispune. Tako recimo, ukoliko se firma koja ima potrebu da zaposli poslovnog sekretara bavi izvozom na tržište Rusije ili Grčke, sasvim očekivano će od njih zahtevati i poznavanje ruskog ili grčkog jezika i to kako u pisanom obliku, tako i u usmenoj komunikaciji, jednostavno zato što radno mesto zahteva komunikaciju i sa klijentima, ali i poslovnim saradnicima kojima su ruski i grčki jezik maternji.

U okviru oglasa za posao u kategoriji administracije koje svi zainteresovani kandidati mogu da pronađu na sajtu poslovi Akademije Oxford se osim naziva poslodavca koji je oglas i objavio, navodi i rok za konkurisanje, ali i dokumenta koja se zahtevaju od potencijalnih kandidata. A to najčešće znači da su kandidati dužni da prilože svoju radnu biografiju, odnosno CV, mada postoje i oni poslodavci koji zahtevaju od kandidata i propratno pismo, te fotografiju. Naravno, isključivo od vas zavisi da li ćete i odgovoriti poslodavcima koji zahtevaju ova dokumenta. Međutim, morate imati na umu da morate ispuniti sve navedene zahteve ukoliko želite da vaša prijava za određenu radnu poziciju u okviru kategorije administracija bude prihvaćena, jer poslodavci prihvataju isključivo prijave onih kandidata koji ispune sve one zahteve koji su navedeni u oglasu. Takođe, ima i onih oglasa za posao u okviru kojih se od kandidata jednostavno zahteva da dođu na intervju u tačno određenom terminu ili, pak da svoj CV pošalju na određenu adresu, a ne elektronskim putem.

Pored mogućnosti da se prijavite za posao poslovnog sekretara u nekoj kompaniji, u okviru kategorije administracija na sajtu poslovi Akademije Oxford ćete naći i oglase za posao na mnogim drugim radnim pozicijama, a pod tim najpre mislimo na operatere u kol centrima, te analitičare podataka, ali i poslove koji podrazumevaju podršku kupcima, anketara i mnogih drugih pozicija ove vrste.

Mada većina poslova u oblasti administracije podrazumeva puno radno vreme i prijavu na određeno, odnosno neodređeno vreme, a u zavisnosti od potreba poslodavaca, ima i onih poslova koji kandidatima nude honorarno zaposlenje ili, pak pola radnog vremena. A u zavisnosti od vaših potreba, imate mogućnost i da prilagodite pretragu u okviru ove kategorije na našem sajtu, te da odaberete koji tip zaspolenja vam odgovara. Podrazumeva se da imate mogućnost i da odaberete lokaciju, i to kako bilo koji grad na teritoriji naše zemlje, tako i poslove u oblasti administracije u inostranstvu. Na taj način ćete u velikoj meri uštedeti svoje vreme, te brzo i lako doći do željenih oglasa za posao u ovog kategoriji.

Ne zaboravte da imate mogućnost i da vam aktuelni poslovi iz ove ili neke druge kategorije stižu na mejl, što će vam znatno olakšati pronalaženje zaposlenja.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com