Posao – Sudski tumač za Hindu jezik

8730 pregleda0 prijava

Ako i Vi spadate u ovlašćene sudske tumače specijalizovane za hindu jezik, onda je najbolja vest za Vas što je Prevodilački centar Akademije Oxford raspisao konkurs za radnu poziciju:

Sudski tumač za Hindu jezik

Broj izvršilaca: 2

Da biste postali član našeg tima, osim posedovanja svih navedenih dokumenata, potrebno je i da maksimalno poštujete rokove koji su zadati za izradu overe, ali i da posebno vodite računa o kvalitetu svog rada. Ukoliko smatrate da možete da ispunite naša očekivanja, svoj CV uz kopije navedenih dokumenata možete poslati ili na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili ih dostaviti na adresu jedne od naših poslovnica, ali isključivo lično. Njih ćete, osim u Beogradu na nekoliko opština, naći još i u Novom Sadu, Čačku i Nišu, ali i Kragujevcu, Subotici, Kraljevu, Ćupriji i Jagodini, ali i drugim gradovima u zemlji.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • dokaz o visokom nivou znanja hindu jezika u skladu sa pravilima CEFR – a
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za hindu jezik
  • radno iskustvo na poslovima overe svih tipova dokumenata u trajanju od najmanje 12 meseci
  • poznavanje zakonskih odredbi koje su vezane za oblast overavanja dokumenata
  • znanje rada na računaru, a naročito u programima iz Microsoft Office paketa
  • profesionalnost, kolegijalnost i komunikativnost
  • poštovanje zadatih rokova za izradu overe
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima
  • izlazak na teren ako je to zahtev klijenta

Napomene:

Osim relevantnih dokaza o nivou znanja hindu jezika i radnog iskustva, podrazumeva se da kandidat koji izvrši prijavu na radno mesto sudski tumač za hindu jezik u Akademiji Oxford apsolutno vlada materijom, te da je upoznat sa obradom svih tipova dokumenata. A to se ne odnosi samo na poslovna, lična i dokumenta iz oblasti nauke i obrazovanja, odnosno pravna akta, već i na sve vrste dokumenata koja se podnose nadležnim službama (saglasnosti, uverenja, izjave, potvrde), ali i na ona dokumenta koja čine dokumentaciju za tendere, građevinsku, tehničku i medicinsku dokumentaciju.
Od svih kandidata koji izvrše prijavu na ovaj konkurs se očekuje da postupaju u skladu sa politikom zaštite podataka, kao i da poštuju zakletvu na koju su se obavezali pre nego što su započeli da obavljaju poslove ovlašćenog sudskog tumača.
Oni kandidati koji uz sve navedene zahteve imaju i relevantan dokaz ne samo o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, već i o tome da su im dozvoljeni poslovi overe dokumenata na tom jeziku će sasvim sigurno biti u prednosti prilikom konkurisanja.
O ishodu ovog konkursa ćemo obavestiti kandidate koji uđu u uži krug na zato propisan način.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com