Poslovi iz oblasti biologije

Da bi kandidati mogli da konkurišu na radne pozicije u okviru oblasti biologija na sajtu poslovi Akademije Oxford u većini slučajeva je neophodno da poseduju diplomu Biološkog fakulteta ili, pak Prirodno – matematičkog fakulteta, a u zavsinosti od zahteva radnog mesta za koje konkurišu.  Takođe, od kandidata se u većini slučajeva očekuje posedovanje istraživačkih sposobnosti, ali i analitičko razmišljanje. Uz sve to, od kandidata koji su zainteresovani za poslove u oblasti biologije se zahteva i posedovanje tehničkih i manipulativnih veština, ali i da imaju dokaz o odrađenoj praksi u tačno određenom trajanju.

Ništa nije pronađeno

Naravno, sve zahteve koje smo ovom prilikom naveli varira u zavisnosti od toga za koju tačno radnu poziciju se kandidat prijavljuje. Osim profesora biologije u srednjoj školi ili na fakultetu, odnosno nastavnika biologije u osnovnoj školi, najčešća radna pozicija u okviru ove kategorije je biolog, odnosno biotehnolog.

Samim tim što je u pitanju vrlo malo zastupljena oblast i u praksi, to se i na tržištu rada ova zanimanja ne sreću toliko često kao zanimanja iz nekih drugih oblasti. Ipak, kategorija biologija na našem sajtu nudi mogućnost svim kandidatima da se upoznaju sa onim oglasima koji su u tom trenutku aktuelni. A od njih se zahteva da u potpunosti ispoštuju sve zahteve koji su jasno navedeni u oglasu, kako bi njihova prijava od strane poslodavca mogla da bude smatrana ispravnom, a samim tim i da bude uvrštena u primljene, te razmotrena u skladu sa pravilima. Poštovanjem svih zahteva koje poslodavac navede u oglasu ćete u velikoj meri uštedeti svoje vreme, odnosno izbećićete njegovo nepotrebno gubljenje.

U okviru oglasa na našem sajtu u ovoj kategoriji se precizno navodi sve što se zahteva od kandidata koji žele da apliciraju za određenu radnu poziciju u oblasti biologije. A to u većini slučajeva podrazumeva određeno iskustvo, ali i praksu koju su, recimo biolozi obavezni da urade pre nego što se zaposle u istraživačkom timu pri određenoj instituciji.

Oglasi u ovoj kategoriji mogu da podrazumevaju i da se od kandidata zahtevaju neke posebne sposobnosti, ali i da je potrebno priložiti, recimo kopiju dokaza o tome da su kandidati ispunili zahtev za odrađenom praksom, te da eventualno i taj dokument prilože uz svoj CV i propratno pismo. U ovom dokumentu kandidati treba, prema tačno utvrđenoj formi da jasno navedu zbog čega smatraju da su baš oni dobri za obavljanje poslova upravo na toj radnoj poziciji za koju konkurišu. Pojedini poslodavci, iz određenog razloga, od kandidata mogu da zahtevaju i da uz navedena dokumenta prilože i svoju fotografiju, što kandidati svakako treba da ispoštuju, ukoliko žele da njihova prijava bude uzeta kao kompletna.

Pored mogućnosti da potencijalni kandidati koji su zainteresovani za radne pozicije postavljene u kategoriji biologija na sajtu poslovi Akademija Oxford pretražuju naš sajt samostalno, imaju mogućnost i da izvrše prijavu na našu mejling listu. Na taj način će sebe poštedeti truda oko pretrage, jer će im poslovi iz ove oblasti stizati na njihov mejl. Vrlo je važno da naglasimo i to da se ova pretraga u svakom trenutku može izmeniti, te da vam mogu stizati i poslovi iz mnogih drugih oblasti, odnosno svih onih koje tom prilikom označite.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com