Poslovi Zrenjanin

Teritorijalno najveći grad u području Banata, koji se ujedno nalazi i na visokom trećem mestu, a odmah posle Novog Sada i Subotice na teritoriji cele Autonomne pokrajine Vojvodine, svakako je Zrenjanin.

Prema podacima iz poslednjeg izvršenog popisa, u njemu nešto više od 76 000 stanovnika i to na teritoriji samog grada, dok ih u širem gradskom području ima preko 130 000. Najnovije informacije pokazuju da je stopa nezaposlenosti na teritoriji grada Zrenjanina znatno smanjena, pa se iz tog razloga ovaj grad smatra vrlo uspešnim po ovom pitanju, a možda i najuspešnijim na teritoriji cele Vojvodine.

Na zvaničnoj evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u ovom gradu se nalazi tek nešto više od 16 000 stanovnika ovog grada, a možda razlog za ovaj podatak treba tražiti u činjenici da je Zrenjanin poznat i kao industrijski centar čitave regije u kojoj se nalazi, a naročito je razvijena industrija nameštaja i duvana, ali i tekstila industrija, odnosno poljoprivredna i prehrambena industrija. Pored toga, na teritoriji ovog grada postoji i brodogradilište, ali i hemijska industrija, a Zrenjanin je nadaleko poznat po manifestaciji “Dani piva”, tako da slobodno možemo reći da je razvijena i turistička delatnost, ali i po čuvenoj banji Rusandi koja se nalazi u njegovoj okolini.

Iako je stopa nezaposlenosti na teritoriji grada ovog vojvođanskog grada relativno niska, svakako ne treba izgubiti iz vida činjenicu da je procentualno najveći broj kandidata koji su zainteresovani za posao u Zrenjaninu iznad 50 godina starosti. Odmah zatim po broju slede oni kandidati čija starost je manja od 30 godina, a procentualno je najmanje nezaposlenih osoba sa invaliditetom, te onih kandidata koji su bez kvalifikacija. Od svih navedenih kandidata, posao pokušava da pronađe najviše njih sa srednjom stručnom spremom, odnosno fakultetskim obrazovanjem.

Upravo njima, ali i svakom drugom ko želi da pronađe posao ili, pak da promeni onaj koji trenutno obavlja, sajt poslovi Akademije Oxford nudi bogat izbor oglasa za zaposlenje u ovom gradu i to u mnogobrojnim kategorijama. Najčešće ćete na našem sajtu naići na oglas za posao Zrenjanin u oblasti trgovine, odnosno u kategoriji saobraćaj, logistika, ali i zdravstvo, a neretko i u oblasti turizam, ugostiteljstvo, odnosno računovodstvo. Prisutni su često i oglasi za posao u ovom gradu u okviru kategorije farmacija, ali i elektrotehnika, te bankarstvo, finansije i ekonomija. Podrazumeva se da su ovo tek neke od oblasti u kojima se nude oglasi za posao u Zrenjaninu.

Zainteresovani kandidati treba samo da pažljivo prate naš sajt ili, pak da izvrše prijavu na mejling listu, kako bi im poslovi u ovom gradu, a iz odabranih kategorija stizali putem mejla. Svakako je najvažnije da prilikom slanja prijave vodite računa o zahtevima koji su navedeni u oglasu, kao i da ih u potpunosti ispoštujete, jer je samo to bitno svim potencijalnim poslodavcima. Mada možda nećete to pričati u oglasu na sajtu poslovi Akademije Oxford za koji odlučite da konkurišete, zna se da poslodavci ne prihvataju one prijave koje nisu kompletne, to jest koje ne zadovoljavaju uslove navedene u konkursu. Baš istog razloga se preporučuje da sa puno pažnje pratite oglase za posao u Zrenjaninu i da odgovorite samo na one za koje ispunjavate u potpunosti sve uslove, počev od struke, pa do specifičnih veština koje se zahtevaju od kandidata, a to se najčešće odnosi na posedovanje vozačke dozvole određene kategorije, kao i na poznavanje rada na računaru, te znanje određenog jezika i slične veštine, a sve u zavisnosti od vrste zaposlenja.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com