Poslovi Kruševac

Kao centar čitavog Rasinskog okruga, grad Kruševac je ujedno i jedan od najvažnijih u centralnom delu Srbije i smešten je na reci Rasini.

Zvanični podaci pokazuju da ovaj grad, odnosno njegovu užu teritoriju naseljava blizu 58 000, dok na širem gradskom području živi čak preko 130 hiljada stanovnika. Na evidenciji kruševačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje ima blizu 17 000 prijavljenih kandidata koji pokušavaju da pronađu posao u Kruševcu. Posebno je interesantan podatak da nešto više od polovine od ukupnog broja nezaposlenih lica u ovom gradu čine pripadnice ženskog pola, tačnije 54 procenata. Najveći broj nezaposlenih kandidata na teritoriji Kruševca ima četvrti stepen stručne spreme, a odmah zatim je prisutan i izuzetno veliki broj onih kandidata koji su završili višu školu ili fakultet, odnosno poseduju VI ili VII stepen stručne spreme. Najmanji broj nezaposlenih na teritoriji ovog grada su kandidati koji nemaju kvalifikacije, odnosno oni koji su završili samo osnovnu školu.

A kako stopa nezaposlenosti u Kruševcu iznosi 36 %, to možemo reći da ovaj grad spada među one u kojima je stopa nezaposlenosti za 10 do 20% viša od prosečnog republičkog nivoa, koji podrazumeva nezaposlenost od 25 procenata.

Najveći broj oglasa za posao u Kruševcu koje zainteresovani kandidati mogu pretraživati na sajtu poslovi Akademije Oxford je vezan za industriju, odnosno hemiju, kao i za trgovinu i administraciju, ali i za kategoriju saobraćaj, logistika. Isto tako su prisutni i oglasi u kategoriji turizam i ugostiteljstvo, odnosno transport, magacin, kao i u oglasi za poslove u oblasti ekonomija, računovodstvo i prevođenje, sudsko tumačenje. Kandidati imaju mogućnost da pretražuju oglase i u mnogim drugim kategorijama, kojih je na našem sajtu veliki broj.

A samim tim što u Kruševcu ima preko 5 hiljada privatnih preduzeća, što zanatskih radnji ili malih privrednika, to je jasno da je ponuda oglasa za posao Kruševac na visokom nivou. Kandidati koji su zainteresovani da pronađu zaposlenje u ovom gradu bi trebalo da ažurno pretražuju sajt poslovi Akademije Oxford i to, ako je moguće svakog dana. Ukoliko im to iz bilo kog razloga ne odgovara,  imaju i mogućnost da izvrše jednostavno prijavljivanje na zvaničnu mejling listu sajta i na taj način uštede svoje vreme, kao i trud. Radi se o tome da će vam u tom slučaju poslovi u Kruševcu iz svih onih kategorija koje ste označili prilikom prijave stizati preko mejla, a vi bi trebalo da svakodnevno kontrolišete svoje mejl, kako biste mogli da konkurišete u precizno navedenom roku na odabrani konkurs.

Takođe, napominjemo i to da većina oglasa koje ćete pronaći u okviru kategorije poslovi Kruševac na našem sajtu poseduje jasno definisane zahteve za konkurisanje, tako da se od kandidata i očekuje da ih u potpunosti ispoštuju, jer je dobro poznato da gotovo svaki poslodavac uopšte ne prihvata prijave onih kandidata koje nisu kompletne, a što znači da je apsolutno neophodno da uz CV priložite i svu ostalu dokumentaciju, ukoliko je navedena u tom oglasu. Obično se titlovanje zahtevi odnose na dokaz o poznavanju nekog stranog jezika na nekom nivou, koji je takođe definisan, odnosno na posedovanje vozačke dozvole tačno određene kategorije, ali i na poznavanje rada u nekim specifičnim računarskim programima i slični zahtevi.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com