Poslovi Pančevo

Od ukupnog broja stanovnika grada Pančeva, koji je smešten na teritoriji Južnobanatskog upravnog okruga, njih blizu 11 hiljada se nalazi na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje ovog grada. A prema tim podacima, Pančevo je u redu onih gradova u kojima je stopa nezaposlenosti ispod nivoa prosečne stope nezaposlenosti koje je određena na nivou cele Republike Srbije, te iznosi nešto više od 23 procenta.

Ukupan broj stanovnika, kako pokazuju podaci nedavno izvršenog popisa je nešto veći od 76 000 i to u užem gradskom jezgru, dok se u širem gradskom području nalazi blizu 125 000 stanovnika.

Grad Pančevo je nadaleko poznat u zemlji po Rafineriji nafte, odnosno Azotari kao i fabrici “Petrohemija”. Privreda u ovom gradu je na naročito visokom nivou, uzevši u obzir da u njemu postoji veliki broj fabrika. Između ostalog, tu je fabrika “Tesla”, koja se bavi proizvodnjom sijalica,  odnosno fabrika obuće, te fabrika “Tehnogas” i fabrika plina, ali i mnoge druge fabrike. Nažalost,  neke od njih više ne funkcionišu kao nekada, dok su neke privatizovane, tako da je otvoreno još više radnih mesta.

Oglasi koji se odnose na posao u Pančevu, a koje možete da pronađete na sajtu poslovi Akademije Oxford najčešće obuhvataju oblasti mašinstva, zatim kategoriju magacin i skladištenje, a tu su i poslovi u okviru oblasti osiguranja, odnosno ekonomije, administracije, računovodstva i prava. Takođe, klijenti koje zanimaju poslovi u Pančevu često mogu da naiđu na našem sajtu i na oglase u kategoriji trgovina, prodaja i telekomunikacije, kao i zdravstvo i tekstilna industrija, ali i u okviru oblasti prevođenje, sudsko tumačenje, kao i farmacija i briga o lepoti.

Sasvim očekivano, na našem sajtu ima još dosta kategorija koje nude oglase za posao u Pančevu, a  od zainteresovanih kandidata se očekuje da redovno prate aktuelne konkursi za poslove u ovom gradu, kako bi mogli da izvrše prijavu na odabrano radno mesto u navedenom roku.

Većina nezaposlenih na teritoriji ovog grada, prema dostupnim podacima, imaju treći ili četvrti stepen stručne spreme, a manji je broj onih koji uopšte ne poseduju kvalifikacije ili su nisko kvalifikovani.

Svakako treba pomenuti da se najčešće traže radnici u oblasti zanatstva, odnosno ugostiteljstva i saobraćaja, sa akcentom na radnim mestima za vozače. Vrlo je važno da svi zainteresovani kandidati poseduju dobro napisan CV, što znači da je urađen u skladu sa pravilima, jer je to prvi dokument koji gotovo svaki potencijalni poslodavac čita. Podrazumeva se da ukoliko u oglasu za posao u Pančevu, koji ste pronašli na sajtu poslovi Akademije Oxford stoje i dodatni zahtevi,  trebalo bi ih u potpunosti ispoštovati. Najčešće se ti zahtevi odnose na posedovanje vozačke dozvole određene kategorije, kao i na znanje jezika, a najčešće je u pitanju poznavanje engleskog jezika i to na precizno određenom nivou ili, pak na ostale posebne veštine, a sve u zavisnosti od toga koje radno mesto je u pitanju.

Iako mnogi kandidati ne razumeju u potpunosti zbog čega se recimo u oglasu koji nudi posao u Pančevu pojavljuje zahtev za dostavljanje fotografije, savetuje se da i taj zahtev ispoštoje, jer  sasvim sigurno postoji razlog zbog čega je potencijalni poslodavac naveo upravo taj zahtev.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com