Poslovi iz oblasti arhitekture

Mada je mnogima prva asocijacija na pojam arhitektura upravo arhitekta, činjenica je da postoje i mnoga zanimanja vezana za ovu oblast, koja su na tržištu rada vrlo tražena.

Ništa nije pronađeno

Svi kandidati koji su u potrazi za poslom u ovoj oblasti ih mogu vrlo lako i samostalno pronaći pretragom kategorije arhitektura na sajtu poslovi Akademija Oxford. To ne iziskuje nikakvo naročito poznavanje korišćenja interneta, jer je naš sajt vrlo pregledan. A samo jednim klikom možete i da se prijavite na našu mejling listu, te da vam poslovi iz ove oblasti stižu redovno putem mejla. Naravno, ovu pretragu u svakom trenutku možete da izmenite, te da markirate neku drugu oblast za koju ste zainteresovani i u kojoj želite da pronađete zaposlenje.

Osim radne pozicije arhitekte, koja podrazumeva posedovanje diplome Arhitektonskog fakulteta, možete konkuristai i za poslove arhitektonskog tehničara, ali i inženjera arhitekture. Takođe, neretko se pojavlju i oglasi za poslove koji podrazumevaju isto zanimanje arhitekta, ali za radnu poziciju prodavac, odnosno arhitekta saradnik i mnoge druge. Tačnije rečeno, sva zanimanja koja podrazumevaju da kandidat treba da ima završenu Arhitektonsku školu ili Arhitektonski fakultet spadaju u ovu oblast, tako da je pretraga samim tim znatno olakšana, jer kandidat tačno zna diplomu koje obrazovne institucije treba da poseduje da bi mogao da konkuriše na neku radnu poziciju u okviru kategorije arhitektura na sajtu poslovi Akademija Oxford.

Imajte na umu da je neophodno da priložite ili pošaljete i svoj CV, odnosno radnu biografiju. U pojedinim oglasima u ovoj kategoriji se od klijenata može zahtevati i da pošalju svoju fotografiju, te propratno pismo. Obično se od kandidata očekuju i dodatne sposobnosti, a što je mahom odnosi na poznavanje rada računarskih programa, kao što su Photoshop, AutoCad, MC Office paket, ali i pojedinih specijalizovanih za ovu oblast, a najčešće 3D Max. Naravno, ovi dodatni uslovi isključivo zavise od radne pozicije za koju kandidati konkurišu, odnosno od zahteva samog poslodavca koji je oglas raspisao.

Uvek je poželjno poznavanje barem jednog stranog jezika, a tu se prvenstveno misli na engleski jezik. Svakako sve zavisi od zemlje sa kojom sarađuje poslodavac, pa ako recimo posao arhitekte podrazumeva njegovo angažovanje u inostranstvu, tada se od kandidata obično zahteva poznavanje jezika u kome će arhitekta i obavljati svoj posao.

Radno iskustvo u ovom slučaju može biti otežavajuća okolnost, jer mnogi poslodavci za posao arhitekte traže određeni nivo iskustva, ali ipak, ima i onih koji ne navode da li je iskustvo potrebno ili ne, tako da na takve oglase mogu da konkurišu i kandidati koji su tek završili studije arhitekture ili, pak srednju školu.

Samim tim što je posao arhitekte specifičan, ali i mnogi drugi poslovi koje možete pronaći u kategoriji arhitektura na sajtu poslovi Akademije Oxford, od kandidata koji žele da za njih konkurišu se vrlo često zahteva i poznavanje odredbi zakona za ovu oblast, te tehničkih normativa, ali i pravilnika.

Jedno je sigurno, klijenti će tokom pretrage moći do detalja da se upoznaju sa zahtevima poslodavaca za konkurse u okviru ove kategorije, pa će odmah znati da li zadovoljavaju zadate kriterijume, te da li mogu da ispoštuju sve zahteve koji su navedeni, odnosno da li mogu, to jest žele da pošalju i svoju fotografiju ili propratno pismo, recimo ako se to zahteva u oglasu.

Imate priliku da vrlo brzo i lako dođete do najnovijih oglasa za posao u kategoriji arhitektura, pa osim samostalnog pretraživanja sajta poslovi Akademija Oxford imate mogućnost i primanja obaveštenja o aktuelnim poslovima, tako da ćete prvi saznati kada se otvori novi oglas u okviru ove kategorije.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com