Poslovi iz oblasti zdravstva

Na sajtu poslovi Akademije Oxford postoji i kategorija zdravstvo, koja se izuzetno često ažurira i to zato što se gotovo neprekidno pojavljuju novi oglasi vezani za ovu oblast.

Ništa nije pronađeno

A kada se uzme u obzir podatak da je reč o velikom broju zanimanja, jasno je i zašto se stalno pojavljuju novi oglasi. Ova kategorija, osim doktora medicine i stomatologije, podrazumeva i radne pozicije farmaceuta, ali i farmaceutskih tehničara, kao i medicinskih sestara. Uz to, u ovoj kategoriji na našem sajtu možete naći i oglase za radne pozicije medicinskog tehničara, te nutricioniste, to jest dijetetičara, ali i profesora na Medicinskom fakultetu, Stomatološkom ili Farmaceutskom fakultetu,  odnosno oglase za stomatološke tehničare, kao i doktore stomatologije, to jest stomatologe. U ovu grupu poslova spada i pozicija organizatora zdravstvene nege, a takođe možete se prijaviti i na odabrani oglas za saradnika za klinička ispitivanja, odnosno inženjer farmaceutske tehnologije ili hemijskog tehničara.

Kategorija zdravstvo na sajtu poslovi Akademije Oxford neretko objavljuje i oglase za gerijatrijske pomoćnice, odnosno takozvane gerontodomaćice što spada u brigu o starima, ali i oglase za fizioterapeute, te lekare specijaliste, kako ginekologije, tako i hirurgije, ali i psihijatrije odnosno neuropsihijatrije, urgentne medicine i ostalih grana medicine.

Sasvim jasno, od svih kandidata koji žele da apliciraju na poslove u ovoj oblasti se zahteva VI i VII stepen medicinske struke, odnosno završena srednja medicinska ili farmaceutska škola, te stomatološka, ali i specijalizacija. Naravno, od zadataka radnog mesta zavisiće i zahtevi poslodavaca, ali se najčešće od potencijalnih kandidata zahteva određeni nivo iskustva u obavljanju sličnih poslova. Tako recimo doktori medicine pored toga što imaju pripravnički staž, odnosno odrađenu praksu na klinici ili u domu zdravlja moraju da poseduju i diplomu medicinskog fakulteta. Takođe u zavisnosti od vrste institucije u kojoj će se obavljati ovaj posao zavise i uslovi, pa su tako u mnogo većoj meri rigorozne državne bolnice i domovi zdravlja, nego privatne laboratorije i klinike.

Obično se od kandidata zahteva i znanje stranog jezika, a ako se ovaj posao obavlja u inostranstvu, onda poslodavac jasno navodi koji nivo znanja, recimo engleskog, nemačkog, francuskog ili nekog drugog jezika se zahteva, tako da kandidati koji žele da apliciraju za oglase u okviru kategorije medicina na sajtu poslovi Akademije Oxford u inostranstvu, moraju pored prevedenih diploma i ostalih dokumenata da dostave i sertifikat o zahtevanom nivou znanja jezika.

Za kandidate koji žele da konkurišu na poslove farmaceutskog tehničara, odnosno medicinske ili stomatološke sestre se ne zahteva posedovanje fakultetske diplome, već diplome srednje škole i to u zavisnosti od radne pozicije može biti srednja medicinska različitih smerova, odnosno stomatološka ili farmaceutska. A podrazumeva se i da ovi kandidati poseduju odlične veštine komunikacije, ali i da su spremni na rad pod pritiskom, odnosno da odlično funkcionišu u timu.

Ne zaboravite da prilikom prijavljivanja na poslove u okviru ove kategorije priložite sva dokumenta koja su potrebna, jer ćete tako izbeći nepotrebne neprijatnosti, uzevši u obzir da su poslodavci naročito u ovoj oblasti rigorozni, te da ne uzimaju u obzir uopšte prijave koje ne zadovoljavaju uslove koji su navedeni u oglasu na sajtu poslovi Akademije Oxford. Takođe možemo da vam ponudimo i prijavljivanje na našu mejling listu, kako biste sebi olakšali potragu poslova u okviru kategorije zdravstvo.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com