Poslovi Čačak

Centar moravičkog okruga, grad Čačak predstavlja ne samo administrativni i kulturni, već i privredni centar ovog dela naše zemlje. Na njegovoj teritoriji i to u užem gradskom području živi  nešto manje od 75 000 stanovnika, dok je njih oko 115 hiljada naseljeno u širem gradskom području.

Na teritoriji grada Čačka je prema zvaničnim statističkim podacima samo oko 17 000 nezaposlenih lica, a od toga je najviše onih koji imaju treći, ali i četvrti stepen stručne spreme, odmah za njima su i oni koji imaju samo osnovno obrazovanje. Najmanje je, procentualno nezaposleno onih koji imaju peti, odnosno šesti i sedmi stepen stručne spreme.

Iako ima vrlo malo nezaposlenih u Čačku, barem prema zvaničnoj evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, smatra se da je procentualno najveći broj nezaposlenih uzrasta ispod 30 godina starosti. Ipak to ne predstavlja nikakav problem, jer su poslovi u čačku brojni, a zainteresovani kandidati mogu da ih pronađu na sajtu poslovi Akademije Oxford i to u apsolutno svim kategorijama, mada su najzastupljenije trgovina i prodaja, odnosno pravo, administracija i ekonomija. Takođe na našem sajtu možete pronaći i oglase u mnogim drugim kategorijama, kako prevođenje i sudsko tumačenje, tako i u kategoriji poljoprivreda, šumarstvo, odnosno obrazovanje i briga o deci, ali i poslove u okviru kategorije telekomunikacija, transport i magacin, kao i u segmentu osiguranja, ali i mašinstva, hemije i marketinga. Tačnije, apsolutno bilo koja da je oblast u pitanju za koju postoji interesovanje kada su u pitanju poslovi u Čačku, zainteresovani kandidati moraju da budu upoznati i sa zvaničnim podacima, a koji navode da se na teritoriji grada nalazi blizu 4 500 preduzetničkih radnji, kao i skoro 2 000 privrednih društava, tako je sasvim jasno i da svi kandidati koji su zainteresovani da pronađu oglas za posao Čačak mogu vrlo lako da dođu do zaposlenja.

Prema zvaničnim podacima, blizu 40 procenata svih privrednih društava koja posluju na teritoriji ovog grada spada u oblast trgovine, pa je samim tim ta kategorija na sajtu poslovi Akademije Oxford i najzastupljenija.

Svi kandidati koji su zainteresovani za poslove u Čačku mogu da izvrše i prijavljivanje uz pomoć nekoliko klikova mišem na zvaničnu mejling listu našeg sajta, čime će u velikoj meri sebi uštedeti i trud i vreme, jer će im aktuelni konkursi u ovom gradu, a iz odabrane kategorije ili više njih, stizati preko mejla. Tada je važno da oni proveravaju redovno svoju poštu, kako bi mogli da konkurišu na željene oglase. Takođe se kandidatima koje zanima posao u Čačku preporučuje da nakon odabira oglasa za koji žele da izvrše prijavu, prilože svu dokumentaciju koja je navedena u oglasu, jer je dobro poznat podatak koji možda i neće neće biti naveden u oglasu, a koji podrazumeva da većina poslodavaca koji raspisuju konkurse za posao Čačak uopšte neće uzeti u obzir prijave onih kandidata koje ne sadrže apsolutno svu dokumentaciju koja je navedena u oglasu na sajtu poslovi Akademije Oxford. Baš iz tog razloga bi zainteresovani kandidati trebalo da temeljno iščitaju sve oglase na koje žele da konkurišu, te da najpre budu sigurni da ispunjavaju navedene uslove, ali i da nakon toga ispoštuju pravilo slanja.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com