Posao – Sudski tumač za švedski jezik

7467 pregleda0 prijava

Kako se susrećemo sa povećanim brojem zahteva klijenata za overavanje dokumenata na švedskom jeziku to smo u prilici da raspišemo konkurs za radno mesto:

Sudski tumač za švedski jezik

Broj izvršilaca: 2
Ako i Vi imate dozvolu od zvaničnih institucija naše zemlje za obavljanje poslova overe svih onih dokumenata koje su na švedskom jeziku, a imate želju da postanete deo tima Akademije Oxford, koji čine stručnjaci za mnoge druge jezike, posvećeni ste svom poslu i obavljate ga maksimalno korektno, prijavu nam možete poslati elektronskim putem i to na mejl poslovi@akademijaoxford.com a pored toga imate mogućnost da sva zahtevana dokumenta i CV donesete lično i to u onu našu poslovnicu koje se nalazi u Vašem gradu ili Vam je najbliža.

Uslovi za konkurisanje:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za germanistiku, skandinavski jezici (švedski jezik i književnost)
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za švedski jezik
  • radno iskustvo u trajanju od najmanje godinu dana na poslovima overe dokumenata na švedskom jeziku
  • poznavanje zakonskih odredbi koje su u vezi sa overavanjem dokumenata
  • osnovna računarska pismenost
  • profesionalan odnos prema poslu, ispunjenje zahteva klijenata
  • poštovanje zadatih rokova
  • kolegijalnost, organizovanost i pedantnost u radu
  • izlazak na teren ako je to zahtev klijenata

Dodatne napomene:

Osim svih navedenih zahteva, od kandidata se očekuje da je u potpunosti savladao način obrade različitih vrsta dokumenata, kako pravnih akata, tako i ličnih, ali i dokumenata koja ulaze u sastav medicinske, građevinske, poslovne, tenderske i tehničke dokumentacije. Pored toga se očekuje da zna i kako se overavaju dokumenta koja su vezana za oblast obrazovanja ili nauke, kao i sva ona dokumenta koja se predaju nadležnim institucijama kada je to potrebno, odnosno sve vrste potvrda, izjava, uverenja i saglasnosti.
Apsolutno se očekuje ponašanje u skladu sa zakletvom koju je položio svaki kandidat koji je stekao zvanje sudski tumač za švedski jezik, te da maksimalno poštuje politiku zaštite podataka sa kojima dolazi u dodir prilikom overe.
Oni kandidati, koji uz ispunjenje svih pomenutih zahteva, poseduju i dokaz o nivou visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, odnosno imaju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za taj jezik će biti u prednosti nad ostalim kandidatima.
Samo biografije onih kandidata koje maksimalno zadovoljavaju navedene uslove i koje su kompletne

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com