Posao – Sudski tumač za portugalski jezik

7804 pregleda0 prijava

Ukoliko ste ovlašćeni za obavljanje poslova overe svih onih dokumenata koja su na portugalskom jeziku, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za radnu poziciju:

Sudski tumač za portugalski jezik

Broj izvršilaca: 6

Očekuje se da kandidati koji izvrše prijavu na konkurs za obavljanje poslova sudskog tumača za portugalski jezik u okviru Akademije Oxford poseduju potrebnu dokumentaciju, ali i adekvatan nivo znanja, te da su upoznati sa načinima overe različitih dokumenata. Ako je to i Vaš slučaj, onda nam prijavu možete dostaviti lično u neku od preko 20 naših poslovnica, a imate mogućnosti da nam sva potrebna dokumenta pošaljete i elektronskim putem odnosno na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata očekujemo:

  • diplomu Filološkog fakuteta, portugalski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za portugalski jezik
  • minimum godinu dana iskustva na poslovima overe dokumenata
  • odlično poznavanje zakona u vezi sa postupkom overe različitih dokumenata
  • poznavanje rada na računaru (Microsoft Office paket)
  • odlična komunikacija na srpskom i portugalskom jeziku, kako u pisanoj formi, tako i u usmenom obliku
  • odlično razvijene organizacione sposobnosti, kolegijalnost, prilagodljivost
  • spremnost za rad na terenu (ako to zahteva klijent)

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da kandidati koji izvrše prijavu na konkurs za radno mesto sudski tumač za portugalski jezik imaju sve relevantne dokaze kojima im se pruža mogućnost za obavljanje ovog posla, ali isto tako se podrazumeva i da su maksimalno upoznati sa procesom overe svih vrsta dokumenata, kako onih koja se predaju nadležnim službama, to jest svih tipova izjava, saglasnosti, potvrda i uverenja, tako i dokumenata iz oblasti poslovanja, nauke i obrazovanja, te svih pravnih akata. Pored toga, kandidati bi trebalo da poznaju način obrade dokumenata koja ulaze u sastav tenderske, građevinske, medicinske i tehničke dokumentacije.
Takođe od svih zainteresovanih kandidata se očekuje maksimalno poštovanje politike zaštite podataka, te ponašanje u skladu sa zakletvom koju polažu prilikom sticanja zvanja sudski tumač za portugalski jezik.
U slučaju da kandidati uz sve navedene zahteve poseduju i važeći dokaz o nivou znanja određenog stranog jezika, to jest imaju dozvolu za overavanje dokumenata koja su na tom jeziku, oni će svakako biti u prednosti prilikom odabira.
Isključivo prijave onih kandidata koje u potpunosti zadovoljavaju sve navedene opšte uslove ovog konkursa će biti uzete u razmatranje, a kandidati koji budu ušli u uži izbor će biti obavešteni o rezultatima ovog konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com