Posao – Sudski tumač za pakistanski jezik

8394 pregleda0 prijava

Ako i Vi želite da postanete deo tima uspešnih stručnjaka Akademije Oxford, a posedujete sve relevantne dozvole za poslove overe dokumenata na pakistanskom jeziku, obaveštavamo Vas da je otvoren konkurs za radnu poziciju:

Sudski tumač za pakistanski jezik

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford od svih prijavljenih kandidata za radno mesto sudski tumač za pakistanski jezik očekuje, osim posedovanja navedenih dokumenata i maksimalnu profesionalnost, te poštovanje zadatih rokova za izradu overe. Kandidati koji ispunjavaju navedene zahteve, mogu prijavu odnosno svu potrebnu dokumentaciju i svoj CV da pošalju putem mejla poslovi@akademijaoxford.com ili da ih lično donesu u onu našu poslovnicu koja im je najbliža.

Opšti uslovi konkursa:

  • relevantan dokaz o visokom nivou poznavanja pakistanskog jezika, a prema smernicama CEFR – a
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za pakistanski jezik
  • godinu dana iskustva najmanje na poslovima overavanja različitih tipova dokumenata na pakistanskom jeziku
  • poznavanje zakona o onom segmentu koji je vezan za oblast overe dokumenata
  • osnovna znanja rada na računaru (posebno programi iz paketa Microsoft Office)
  • poštovanje zadatih rokova za izradu prevoda
  • spremnost za izlazak na teren i rad u kratkim rokovima
  • kolegijalnost, organizovanost i pedantnost u radu

Dodatne napomene:

Pored svih navedenih zahteva, podrazumeva se da su kandidati stekli dovoljno iskustva u poslovima overavanja dokumenata na pakistanskom jeziku, tako da su savladali način overe pravnih akata, poslovnih i ličnih dokumenata, ali i onih dokumenata koja čine građevinsku i tendersku, kao i medicinsku i tehničku dokumentaciju. Trebalo bi i da su upoznati sa načinom overe onih dokumenata koja se podnose nadležnim institucijama kada je to potrebno, a što se odnosi na sve vrste izjava, saglasnosti, potvrda i uverenja, kao i da poznaju način overe dokumenata vezanih za nauku ili obrazovanje.
Ponašanje prema zakletvi koju su svi kandidati sa zvanjem sudski tumač za pakistanski jezik polagali da bi mogli da se bave ovim poslom, kao i poštovanje politike zaštite podataka se apsolutno očekuje i zahteva od svih prijavljenih.
A ako kandidat, uz sve navedeno ima i znanje nekog drugog stranog jezika, odnosno važeći dokaz da mu je dozvoljeno da vrši overu dokumenata koja su na tom jeziku, to će biti smatrano prednošću prilikom konkurisanja.
Prijave onih kandidata koje zadovoljavaju sve navedene uslove ovog konkursa, odnosno koje su kompletne će se jedino uzeti u obzir, a o ishodu konkursa ćemo obavestiti samo kandidate koji uđu u uži izbor i to u propisanom vremenskom roku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com