Posao – Sudski tumač za latinski jezik

7600 pregleda0 prijava

Ako i Vi spadate među retke stručnjake koji su specijalizovani za poslove overe dokumenata na latinskom jeziku, Prevodilački centar Akademije Oxford Vas obaveštava da je raspisan konkurs za radnu poziciju:

Sudski tumač za latinski jezik

Broj izvršilaca: 2

Svi kandidati koji uz posedovanje visokog nivoa znanja latinskog jezika imaju i dozvolu koja je izdata od strane nadležnih institucija naše zemlje o izvršenju overe dokumenata na latinskom jeziku, to jest imaju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za latinski jezik, a poslu pristupaju profesionalno i obavljaju ga odgovorno, uz maksimalno poštovanje zadatih rokova, svoj CV i ostala dokumenta mogu da pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da ih donesu lično u jednu od preko 20 naših poslovnica u zemlji, kojih osim na teritoriji Beograda i to na nekoliko opština, ima i u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, ali i Čačku, Jagodini, Subotici, te Ćupriji, Kraljevu i drugim gradovima.

Od kandidata se očekuje:

  • dokaz o visokom nivou znanja latinskog jezika
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za latinski jezik
  • minimalno godinu dana radnog iskustva na poslovima overe dokumenata svih vrsta koja su na latinskom jeziku
  • odlično poznavanje svih zakonskih odredbi vezano za overu dokumenata
  • osnovna računarska pismenost
  • komunikativnost, organizovanost, kolegijalnost
  • spremnost na izvršenje overe u kratkim rokovima, a uz maksimalno poštovanje zadatih rokova
  • izlazak na teren ako je to zahtev klijenata

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da će se kandidati koji izvrše prijavu na radnu poziciju sudski tumač za latinski jezik ponašati u skladu sa zakletvom koju su polagali pre nego što su stekli zvanje sudski tumač za latinski jezik, kao i da će maksimalno poštovati politiku zaštite podataka klijenata sa kojima dolaze u dodir.
Od njih se zahteva i relevantno radno iskustvo, odnosno poznavanje overe svih poslovnih, ličnih i drugih vrsta dokumenata, ali i medicinske dokumentacije, pravnih akata, te izjava, potvrda, uverenja i saglasnosti svih vrsta, to jest uopšteno govoreći, svih vrsta dokumenata koja su na latinskom jeziku.
Kandidati koji uz sva navedena dokumenta imaju i visok nivo znanja nekog drugog stranog jezika, te važeći dokaz da su ovlašćeni za poslove overe dokumenata na tom jeziku, će svakako biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Samo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju će biti razmatrane, a o ishodu konkursa se obaveštavaju oni kandidati koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com