Posao – Sudski tumač za kineski jezik

7860 pregleda2 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju dole navedene uslove, da izvrše prijavu na konkurs za radnu poziciju

Sudski tumač za kineski jezik

Broj izvršilaca: 2

Da bi kandidat mogao da konkuriše na radno mesto sudski tumač za kineski jezik, pored posedovanja diplome Filološkog fakulteta određenog smera, od njega se zahteva i dokaz da mu je dozvoljeno da vrši poslove overe dokumenata na kineskom jeziku, što znači da mora posedovati validno Rešenje o postavljenju sudskog tumača za kineski jezik. Ako uz to, imate želju da i Vi postanete deo tima uspešnih profesionalaca, te svoj posao obavljate odgovorno i pedantno, CV i kopije navedenih dokumenata možete da pošaljete na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da nam zahtevana dokumenta, to jest njihove kopije dostavite lično u bilo koju našu poslovnicu u zemlji.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za orijentalistiku, kineski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za kineski jezik
  • najmanje godinu iskustva u poslovima sudskog tumača, te poznavanje overe svih vrsta dokumenata
  • znanje odredbi zakona koje su vezane za overu različitih dokumenata
  • pšta računarska pismenost
  • razvijene veštine komunikacije i organizacije
  • kolegijalnost, profesionalan odnos prema klijentima i radu
  • maksimalno poštovanje zadatih rokova za izradu overe
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima
  • izlazak na teren kada je to potrebno

Dodatne napomene:

Uz posedovanje svih navedenih dokumenata, kandidati koji konkurišu za radno mesto sudski tumač za kineski jezik u Akademiji Oxford moraju biti upoznati i to u najvećoj meri sa obradom svih tipova dokumenata, kako onih koja se predaju nadležnim službama, to jest različitih potvrda, saglasnosti, uverenja i izjava, tako i poslovnih, ali i ličnih dokumenata, te svih pravnih akata (punomoćja za zastupanje, ugovori, licence, tužbe, presude, sudska rešenja, žalbe, sertifikati i ostala). Uz sve to, kandidati moraju poznavati i pravilan način overe medicinske, građevinske, tenderske i tehničke dokumentacije, ali i onih dokumenata koja se tiču oblasti obrazovanja i nauke.
Apsolutno se od svakog kandidata koji konkuriše na ovo radno mesto očekuje poštovanje politike zaštite podataka, to jest ponašanje u skladu sa zakletvom koju je položio kada je stekao ovo zvanje.
Kandidati koji uz sve navedene zahteve imaju i validan dokaz o višem nivou poznavanja bilo kog drugog stranog jezika, odnosno dozvolu da mogu da vrše overu dokumenata i na tom jeziku, će biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Isključivo kompletne prijave se uzimaju u obzir, a samo kandidati koji uđu u uži krug će biti obavešteni o rezultatima konkursa za radnu poziciju sudski tumač za kineski jezik.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com