Posao – Sudski tumač za hebrejski jezik

7719 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford ima potrebu za proširenjem svog tima, tako da raspisuje konkurs za radnu poziciju

Sudski tumač za hebrejski jezik

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji uz visok nivo znanja hebrejskog jezika poseduju i dokaz da im je dozvoljeno da vrše poslove overe dokumenata na ovom jeziku, što znači da imaju zvanje sudskog tumača za hebrejski jezik, te žele da se priključe timu dinamičnih, mladih stručnjaka za mnoge druge jezike, trude se da svoj posao obavljaju korektno i profesionalno, mogu da pošalju svoj CV i ostalu dokumentaciju na mejl poslovi@akademijaoxford.com. Takođe, imaju mogućnosti i da prijavu donesu direktno u onu poslovnicu Akademije Oxford koja im je najbliža. Sem na nekoliko beogradskih opština, naše poslovnice se nalaze i u mnogim drugim gradovima u zemlji, a pored ostalih ćete ih pronaći i u Novom Sadu, Čačku, Nišu i Ćupriji, ali i u Jagodini, Kraljevu, Subotici, Kragujevcu i drugim gradovima.

Opšti uslovi konkursa:

  • validan dokaz o visokom nivou znanja hebrejskog jezika
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za hebrejski jezik
  • radno iskustvo na poslovima overe različitih dokumenata u trajanju od najmanje godinu dana
  • odlično znanje svih odredbi zakona koje imaju veze sa postupkom overe dokumenata
  • poznavanje rada na računaru, sa akcentom na programima Microsoft Office paketa
  • komunikativnost, organizovanost, kolegijalnost
  • profesionalan odnos prema radu, spremnost na ispunjenje zadatih rokova
  • rad pod pritiskom i u izuzetno kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da će svaki kandidat koji izvrši prijavu na radno mesto sudski tumač za hebrejski jezik voditi računa o politici zaštite podataka koji su mu dostupni, to jest rukovoditi se zakletvom koju je polagao kada je stekao zvanje sudskog tumača.
Od kandidata se zahteva i da je u potpunosti upoznat sa načinom obrade različitih vrsta dokumenata, kako onih ličnih, tako i poslovne dokumentacije, ali i svih pravnih akata. A podrazumeva se i da zna na koji način se overavaju dokumenta koja se predaju nadležnim službama, to jest sve vrste potvrda, uverenja, izjava i saglasnosti, ali i ona dokumenta koja čine građevinsku i tendersku, ali i tehničku i medicinsku dokumentaciju.
U prednosti će biti oni kandidati koji uz sve navedene zahteve imaju i relevantan dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, odnosno imaju dozvolu da vrše overu dokumenata koja su na tom jeziku.
Prihvatamo samo ponude onih kandidata koje sadrže svu potrebnu dokumentaciju, a kandidate koji uđu u uži krug ćemo o ishodu konkursa obavestiti u propisanom roku.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com