Posao – Sudski tumač za francuski jezik

8059 pregleda1 prijava

Ukoliko ste uz diplomu Filološkog fakulteta na smeru francuski jezik i književnost stekli i dozvolu za obavljanje sudskog tumača, onda ste baš Vi pravi kandidat za radnu poziciju:

Sudski tumač za francuski jezik

Broj izvršilaca: 2

Pored toga se očekuje da poslu pristupate profesionalno, ali i da već imate iskustva u poslovima overe različitih vrsta dokumenata, te da ste pedantni u radu. Ako je tako, možete nam poslati prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili CV i ostalu potrebnu dokumentaciju dostaviti lično u jednu od brojnih poslovnica Akademije Oxford, koje se nalaze u Beogradu, Nišu, Jagodini, ali i Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, te Ćupriji, Kragujevcu, Subotici, kao i u još mnogo gradova u Srbiji.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakulteta, smer francuski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za francuski jezik
  • radno iskustvo na poslovima overe dokumenata u trajanju od minimum 12 meseci
  • odlično poznavanje svih odredbi zakona u vezi sa overom različitih tipova dokumenata
  • poznavanje rada u paketu Microsoft Office
  • izražene veštine komunikacije
  • mogućnost rada na terenu, ako to zahtevaju klijenti
  • profesionalan odnos prema radu, kolegama i klijentima
  • pedantnost u radu i organizovanost

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da kandidat koji konkuriše na poziciju sudski tumač za francuski jezik odlično poznaje i zakonske odredbe u vezi sa svojim poslom, ali i da ima iskustva u obradi različitih tipova dokumenata, počev od ličnih, odnosno poslovnih, preko onih iz oblasti obrazovanja, ali i nauke, medicine, te građevine, pa do svih vrsta izjava, saglasnosti, potvrda i uverenja, kao i mnogih drugih tipova dokumenata i dokumentacija.
Od kandidata se očekuje maksimalno poštovanje politike zaštite podataka koji su mu dostupni, ali i profesionalan odnos prema klijentima i ostalim zaposlenima. Očekuje se da je spreman da ispoštuje zahteve za rokom izrade overe, čak i kada je on posebno kratak.
Smatraće se prednošću ukoliko prijavljeni kandidat ima dokaz o visokom nivou znanja drugog stranog jezika, te je spreman da izvrši overu i za ona dokumenta koja su na tom jeziku, uz uslov da u potpunosti ispunjava sve zahteve koji su navedeni u opštem delu ovog konkursa.
Prilikom odabrira kandidata, u obzir se uzimaju samo one prijave koje su kompletne, te kandidati koji u najvećoj meri zadovoljavaju navedene zahteve. O rezultatima konkursa će na adekvatan način biti obavešteni svi kandidati koji budu ušli u uži krug.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com