Posao – Sudski tumač za češki jezik

7698 pregleda0 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford, usled povećanog obima posla je u potrazi za stručnjacima specijalizovanim za rad sa češkim jezikom koji poseduju zvanje

Sudski tumač za češki jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko posedujete Rešenje o postavljenju sudskog tumača za češki jezik, te imate dovoljno iskustva u poslovima overe, a voljni ste da svoju karijeru nastavite u mladom i dinamičnom timu, onda je ovo upravo posao za Vas. Prijavu nam možete poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili kontaktirati našu poslovnicu koja Vam je najbliža kako biste saznali više detalja konkursa.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakulteta, smer češki jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za češki jezik
  • radno iskustvo u poslovima overe dokumenata u trajanju od minimum 12 meseci
  • poznavanje svih odredbi važećeg zakona o overi dokumenata
  • poznavanje rada u Microsoft Office paketu
  • izuzetno razvijene veštine komunikacije na srpskom i češkom jeziku
  • poznavanje stručnih termina na češkom jeziku
  • preciznost izražavanja, profesionalan odnos prema radu, odlična organizovanost
  • kada je to potrebno, očekuje se spremnost za rad na terenu
  • prihvatanje kratkih rokova izrade overe

Dodatne napomene:

Pored diplome i fotokopije dokaza o zvanju sudski tumač za češki jezik, od svih zainteresovanih kandidata se očekuje kako poznavanje zakonskih propisa u oblasti overe dokumenata, tako i poznavanje pravila prevođenja svih tipova dokumenata, kako ličnih i poslovnih, tako i pravnih akata, ali i dokumenata koja se tiču obrazovanja i nauke, te različitih tipova dokumenata koja se predaju nadležnim službama (potvrde, izjave, saglasnosti, uverenja), ali i onih koji čine građevinsku, tehničku, tendersku i medicinsku dokumentaciju.
U prednosti su kandidati koji imaju dokaz o visokom nivou znanja još nekog stranog jezika i sposobni su da izvrše prevođenje sa njega na češki i u obrnutom smeru.
U razmatranje uzimamo samo kompletne prijave, a nepotpune se automatski odbijaju. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti obavešteni o rezultatima konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com