Posao – Prevodilac za slovenački jezik

8040 pregleda0 prijava

Ako je Vaš životni poziv prevođenje sa slovenačkog i na slovenački jezik, te posedujete sve relevantne dokaze o tome, onda ste baš Vi najbolji kandidat za radno mesto:

Prevodilac za slovenački jezik

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve one kandidate koji ispunjavaju dole navedene zahteve, a koji poslu prevođenja pristupaju maksimalno profesionalno i ispunjavaju rokove koji su zadati za izradu prevoda, da svoju prijavu donesu lično u jednu od preko 20 naših poslovnica ili dasvoj CV, uz kopije navedenih dokumenata dostave na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • relevantan dokaz o višim nivoima znanja slovenačkog jezika, prema pravilima CEFR – a
  • iskustvo u poslovima prevođenja u oba smera (sa slovenačkog na srpski i sa srpskog na slovenački jezik) u minimalnom trajanju od 12 meseci
  • odlično poznavanje rada na računaru, sa akcentom na rad u programu Microsoft Word
  • preciznost u prevođenju, poznavanje obrade različitih sadržaja, pedantnost
  • profesionalan odnos prema radu, kolegijalnost, poštovanje zadatih rokova za izradu prevoda
  • spremnost za rad pod pritiskom i za ispunjenje kratkih rokova za prevođenje

Dodatne napomene:

Ukoliko prijavljeni kandidat poseduje znanje i iskustvo u oblasti usmenog prevođenja, kako sa slovenačkog na srpski, tako i sa srpskog na slovenački jezik, odnosno specijalizovan je za konsekutivno, simultano ili šapatno prevođenje, a ima i relevantan dokaz o tome, on će biti u prednosti prilikom konkurisanja.
Svaki kandidat koji uz navedenu dokumentaciju poseduje i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za slovenački jezik, te ima dozvolu da vrši overu dokumenata koja su na ovom jeziku, će takođe biti u prednosti, kao i onaj kandidat koji uz sve navedeno ima i dokaz o visokom nivou znanja bilo kog drugog stranog jezika, pa može da izvrši direktan prevod sa slovenačkog na taj jezik, kao i sa tog jezika na slovenački.
Samo oni kandidati koji budu prošli u uži izbor će biti obavešteni o ishodu ovog konkursa, a prihvatićemo isključivo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com