Posao – Prevodilac za portugalski jezik

7634 pregleda1 prijava

Ukoliko posedujete odgovarajuća dokumenta i zadovoljavate dole navedene uslove pozivamo vas da konkurišete za radnu poziciju:

Prevodilac za portugalski jezik

Broj izvršilaca: 6

Svi kandidati koji se bave prevođenjem sa portugalskog jezika na srpski, odnosno sa našeg jezika na portugalski, te poseduju diplomu Filološkog fakulteta, smera za portugalski jezik i književnost, a pritom vode računa o pravilnom prevođenju svih vrsta materijala, su pozvani da pošalju prijavu na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com. Takođe mogu i da zahtevana dokumenta donesu direktno u jednu od poslovnica Akademije Oxford, a njih ćete osim na nekoliko lokacija u Beogradu, pronaći i u Kragujevcu, Jagodini i Nišu, ali i u Novom Sadu, Kraljevu, Subotici i Čačku, kao i u drugim gradovima Srbije.

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, portugalski jezik i književnost
  • radno iskustvo u obavljanju poslova prevođenja različitih sadržaja sa portugalskog na srpski i u suprotnom smeru u trajanju od minimum 12 meseci
  • poznavanje rada na računaru (programi u okviru Microsoft Office paketa)
  • poštovanje rokova za izradu prevoda, čak i kada su u pitanju vrlo kratki rokovi
  • pedantnost u radu, preciznost izraza, visok nivo opšte kulture
  • profesionalan odnos prema klijentima i radu, kolegijalnost

Dodatne napomene:

Pored navedenih zahteva, svi kandidati koji se prijave na konkurs za radno mesto prevodilac za portugalski jezik, a koji poseduju visok nivo znanja usmenog prevođenja, kako konsekutivnog i simultanog, tako i prevođenja uz pomoć šapata, će biti u prednosti prilikom odabira. A uz to, prednošću se smatra i posedovanje Rešenja o postavljenju sudskog tumača za portugalski jezik, ali i ako kandidati poseduju važeći dokaz o visokom nivou znanja bilo kog drugog stranog jezika i to prema pravilima CEFR – a. Pored znanja, očekuje se i da su kandidati spremni da maksimalno profesionalno izvrše prevod sa portugalskog jezika na taj strani jezik, kao i direktno prevođenje sa tog stranog jezika na portugalski.
Svi oni kandidati koji budu prošli u uži izbor će biti kontaktirani na propisan način, a u obzir ćemo uzeti samo one prijave koje su kompletne.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com