Posao – Prevodilac za persijski jezik

8514 pregleda0 prijava

Ako zadovoljavate uslove ovog konkursa, a Vaš životni poziv je prevođenje sa persijskog na naš jezik i u suprotnom pravcu, onda upravo Vas pozivamo da izvršite prijavu na konkurs za radno mesto:

PPrevodilac za persijski jezik

Broj izvršilaca: 2

Prevodilački centar Akademije Oxford od svih kandidata zahteva posedovanje validnog dokaza o visokom nivou znanja persijskog jezika, a prema pravilima koja navodi CEFR, zatim umeće prevođenja svih materijala u oba pravca, ali i profesionalan odnos prema radu, te poštovanje zadatih rokova i pedantnost u prevođenju. Kandidati koji smatraju da ispunjavaju ove uslove, mogu svoj CV i ostala navedena dokumenta da pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da ih donesu lično u bilo koju poslovnicu Akademije Oxford u zemlji.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • relevantan dokaz o visokom nivou znanja persijskog jezika, prema smernicama CEFR – a
  • iskustvo u poslovima prevođenja svih vrsta materijala sa persijskog na srpski i sa srpskog jezika na persijski u trajanju od minimum 12 meseci
  • poznavanje rada na računaru, sa akcentom na radu u programima iz Microsoft Office paketa
  • maksimalno poštovanje zadatih rokova za izradu prevoda
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima
  • pedantnost, profesionalan odnos prema radu, kolegijalnost
  • preciznost u prevođenju svih vrsta sadržaja

Dodatne napomene:

Svaki kandidat koji uz navedene uslove konkursa za radno mesto prevodilac za persijski jezik ima iskustvo i relevantna znanja u pružanju usluga koje se odnose na simultano, konsekutivno i prevođenje uz pomoć šapata, kako sa persijskog na srpski, tako i sa srpskog jezika na persijski, a ima i važeći dokaz o tome, će biti u prednosti prilikom konkurisanja, kao i svaki onaj kandidat koji ima Rešenje o postavljenju sudskog tumača za persijski jezik.
A prednošću će se smatrati i ukoliko kandidat, uz sve navedene zahteve ima i dokaz o poznavanju bilo kog drugog stranog jezika, na nekom od viših nivoa po pravilima CEFR – a, te je u mogućnosti da izvrši direktno prevođenje sa persijskog na taj jezik i u suprotnom smeru.
O ishodu konkursa za radno mesto prevodilac za persijski jezik se obaveštavaju samo kandidati koji uđu u uži izbor. U razmatranje uzimamo samo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com