Posao – Prevodilac za pakistanski jezik

8314 pregleda0 prijava

Kao jedina institucija u našoj zemlji koja okuplja stručnjake za sve svetske jezike, Akademija Oxford proširuje svoj tim i raspisuje konkurs za radno mesto:

Prevodilac za pakistanski jezik

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji su stekli visok nivo znanja pakistanskog jezika, a posvećeni su prevođenju različitih sadržaja sa njega na srpski jezik, odnosno sa srpskog na pakistanski jezik, u čemu imaju i određeni nivo iskustva, korektni su u obavljanju svog posla i profesionalni, pozvani su da svoj CV i ostala zahtevana dokumenta, odnosno njihove kopije donesu lično i to u bilo koju od za sada preko 20 poslovnica Akademije Oxford u zemlji ili da prijavljivanje izvrše putem mejla poslovi@akademijaoxford.com.

Od kandidata se očekuje:

  • visok nivo znanja pakistanskog jezika i relevantan dokaz o tome
  • iskustvo u poslovima prevođenja svih vrsta dokumenata u oba smera (sa pakistanskog na srpski i sa srpskog na pakistanski jezik) i to od minimum 12 meseci
  • znanje rada na računaru, uz akcenat na radu u programu Microsoft Word
  • poznavanje prevođenja različitih sadržaja, pedantnost u radu
  • profesionalan odnos prema klijentima i kolegijalnost
  • poštovanje zadatih rokova
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima

Napomene:

Kandidat koji izvrši prijavu na konkurs za radno mesto prevodilac za pakistanski jezik i ispunjava sve navedene zahteve, a uz to je upoznat sa pružanjem usluga usmenog prevođenja kako sa pakistanskog na srpski jezik, tako i u obrnutom smeru, to jest ovladao je ne samo tehnikom simultanog i konsekutivnog, već i šapatnog prevođenja, a ima i važeći dokaz da to potkrepi, svakako će biti u prednosti nad ostalim kandidatima prilikom konkurisanja.
Isto tako, prednošću se smatra i ako prijavljeni kandidat ima dozvolu da vrši overu dokumenata na pakistanskom jeziku, odnosno ovlašćen je za poslove sudskog tumača za ovaj jezik, kao i ukoliko kandidat koji uz sve navedene zahteve ima i dokaz o visokom nivou znanja nekog drugog stranog jezika, a prema smernicama koje navodi CEFR, te je u mogućnosti i da vrši prevođenje sa pakistanskog direktno na taj jezik, odnosno sa tog jezika na pakistanski.
Oni kandidati koji budu ušli u uži izbor će o ishodu ovog konkursa biti obavešteni na propisan način. Razmatraćemo isključivo one prijave koje sadrže sva navedena dokumenta.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com