Posao – Prevodilac za latinski jezik

7838 pregleda0 prijava

Svi kandidati koji zadovoljavaju navedene uslove ovog oglasa, a žele da postanu deo tima Akademije Oxford su pozvani da izvrši prijavu na radno mesto:

Prevodilac za latinski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko imate dokaz da posedujete visoka znanju latinskog jezika, a imate i iskustva u obradi različitih sadržaja, te vršite profesionalno prevođenje sa latinskog na srpski i sa srpskog na latinski jezik, a pritom vodite računa o detaljima u prevođenju i poštujete rokove koji su zadati, prijavu na konkurs za prevodioca za latinski jezik nam možete poslati putem mejla poslovi@akademijaoxford.com ili svoj CV i zahtevanu dokumentaciju možete da dostavite i lično u bilo koju od preko 20 poslovnica Akademije Oxford.

Opšti uslovi za konkurisanje:

  • važeći dokument kojim se dokazuje visok nivo znanja latinskog jezika
  • radno iskustvo u poslovima prevođenja sa latinskog na srpski jezik i sa srpskog na latinski od minimalno godinu dana
  • osnovno poznavanje rada na računaru i to prvenstveno u programima iz Microsoft Office paketa
  • poštovanje rokova koji su zadati za izradu prevoda
  • spremnost za rad u kratkim rokovima
  • obraćanje pažnje na detalje, poznavanje prevođenja različitih sadržaja
  • profesionalan odnos prema klijentima, radu i kolegama, pedantnost

Dodatne napomene:

Ukoliko kandidat uz ispunjenje svih navedenih zahteva, ima iskustva i u pružanju usluga usmenog prevođenja sa latinskog na srpski i sa srpskog na latinski jezik, što znači da poznaje kako simultano i konsekutivno, tako i prevođenje uz pomoć šapata, a o tome ima važeći dokaz, to će mu biti uzeto kao prednost prilikom konkurisanja.
A ako prijavljeni kandidat ima i validan dokaz o visokom nivou znanja bilo kog drugog stranog jezika, a prema pravilima koja predviđa CEFR, te je sposoban da izvrši direktan prevod sa tog jezika na latinski i sa latinskog na taj jezik, to će se takođe uzeti kao prednost.
One kandidate koji budu prošli u uži krug ovog konkursa ćemo na adekvatan način obavestiti o rezultatima, a prihvatićemo isključivo one prijave koje sadrže svu navedenu dokumentaciju.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com