Posao – Prevodilac za japanski jezik

8155 pregleda2 prijava

Ako želite da postanete deo tima uspešnih prevodilaca za mnoge svetske jezike, Prevodilački centar Akademije Oxford Vas poziva da pošaljete prijavu na konkurs za radno mesto:

Prevodilac za japanski jezik

Broj izvršilaca: 2

Porez diplome Filološkog fakulteta, smera japanski jezik i književnost, od kandidata koji žele da konkurišu na ovo radno mesto se očekuje adekvatan nivo iskustva u obradi svih vrsta sadržaja i to u oba smera, što podrazumeva kako prevođenje sa japanskog na srpski, tako i sa našeg jezika na japanski, ali i preciznost izraza, odnosno profesionalan odnos prema radu. Ukoliko zadovoljavate ove uslove, očekujemo Vašu prijavu, koju nam možete dostaviti lično u poslovnicu Akademije Oxford u bilo kom gradu, odnosno skenirano poslati na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, japanski jezik i književnost
  • relevantno radno iskustvo na poslovima prevođenja u oba smera (sa rspkog na japanski i sa japanskog na srpski) za sve tipove materijala u trajanju od najmanje 12 meseci
  • osnovna računarska pismenost, sa naglaskom na programima iz Microsoft Office paketa
  • poštovanje rokova zadatih za izradu prevoda, a posebno onih koji su kratki
  • precizno prevođenje različitih materijala, elokventnost, visok nivo opšte kulture
  • visoko razvijen timski duh, profesionalan odnos prema radu i klijentima

Posebne napomene:

Pored svih navedenih zahteva, kandidati koji poseduju znanje i iskustvo u poslovima usmenog prevođenja sa japanskog na srpski i sa srpskog na japanski jezik, to jest upoznati su sa konsekutivnim, šapatnim i simultanim prevodom, kao i svi oni kandidati koji imaju dokaz o dozvoli za obavljanje poslova overe dokumenata na japanskom jeziku, će biti u prednosti prilikom konkurisanja za ovo radno mesto.
Pored svega toga, ako kandidati koji žele da izvrše prijavu na konkurs za prevodioca za japanski jezik imaju i relevantan dokaz o višim nivoima znanja bilo kog drugog stranog jezika, a prema pravilima CEFR – a, te su u mogućnosti da izvrše direktan prevod sa japanskog jezika na taj strani, ali i sa tog jezika na japanski, će svakako biti u prednosti.
Informaciju o rezultatima ovog konkursa će dobiti samo oni kandidati koji budu ušli u uži izbor. Sve prijave koje nisu kompletne nećemo uzimati u razmatranje.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com