Posao – Prevodilac za hebrejski jezik

7827 pregleda0 prijava

Ako želite da se priključite timu uspešnih prevodilaca za mnoge svetske jezike, onda Vas Akademija Oxford poziva da konkurišete za radno mesto:

Prevodilac za hebrejski jezik

Broj izvršilaca: 2
Ukoliko ispunjavate osnovni uslov, odnosno posedujete validan dokaz o visokom nivou znanja hebrejskog jezika, spremni ste da vršite prevođenje direktno sa hebrejskog na srpski i sa srpskog na hebrejski jezik za apsolutno sve vrste sadržaja, vodite računa o sitnicama u prevođenju i poštujete rokove, čak i ako su oni posebno kratki, onda ste sigurno baš Vi pravi kandidat za ovu radnu poziciju. Prijavu na konkurs možete izvršiti direktno u jednoj od poslovnica Akademije Oxford, a imate mogućnosti i da nam sva zahtevana dokumenta, kao i svoj CV pošaljete putem mejla poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi konkurisanja:

  • važeći dokaz o visokom nivou znanja hebrejskog jezika, prema smernicama koje daje CEFR
  • radno iskustvo u prevodilačkim poslovima u oba smera, kako sa hebrejskog na srpski, tako i sa našeg jezika na hebrejski i to u trajanju od najmanje 12 meseci
  • odlično poznavanje rada na računaru, a posebno u programima iz Microsoft Office paketa
  • poštovanje zadatih rokova za izradu prevoda i spremnost na rad u kratkim rokovima
  • pedantnost u radu, obrada različitih sadržaja
  • profesionalan odnos kako prema radu, tako i prema klijentima, ali i kolegama

Dodatne napomene:

Svi oni kandidati koji uz ispunjavanje navedenih zahteva imaju i visok nivo znanja usmenog prevođenja sa hebrejskog na srpski, to jest sa srpskog jezika na hebrejski, te su savladali simultano, šapatno i konsekutivno prevođenje u ovoj kombinaciji jezika su u prednosti, isto kao i oni kandidati koji imaju dokaz o dozvoli za obavljanje poslova overe dokumenata na hebrejskom jeziku, to jest oni koji poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za hebrejski jezik.
A pored toga, u prednosti su i oni kandidati koji uz to što zadovoljavaju navedene uslove konkursa za prevodioca za hebrejski jezik imaju i visok nivo znanja bilo kog drugog stranog jezika, a uz to mogu da izvrše i prevod direktno sa tog jezika na hebrejski, ali i sa hebrejskog na taj jezik.
U razmatranje ćemo uzeti isključivo prijave koje su kompletne, a kandidate koji budu ušli u uži izbor ćemo na adekvatan način obavestiti o rezultatima konkursa za prevodioca.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com