Posao – Prevodilac za francuski jezik

10459 pregleda11 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju navedene uslove da pošalju prijavu na konkurs za radno mesto:

Prevodilac za francuski jezik

Broj izvršilaca: 2

Osim posedovanja diplome Filološkog fakulteta, smer francuski jezik i književnost, te određenog iskustva u prevođenju sa francuskog na srpski i sa srpskog na francuski jezik, od kandidata se očekuje i visok nivo poznavanja oba jezika, te spremnost za rad u kratkim rokovima, odnosno preciznost izraza i razvijene komunikacijske veštine. Ukoliko smatrate da ispunjavate pomenute uslove, možete izvršiti prijavu direktno u bilo kojoj poslovnici Akademije Oxford koje se osim u Beogradu, Subotici, Čačku i Kragujevcu, nalaze i u Jagodini, Novom Sadu, Ćupriji i u mnogim drugim gradovima. A imate mogućnost i da CV pošaljete elektronskim putem, odnosno na mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Od Vas se očekuje:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer za francuski jezik i književnost
  • minimum godinu dana iskustva u poslovima prevođenja u oba smera (sa francuskog na srpski i obrnuto)
  • osnovna računarska pismenost
  • maksimalno poštovanje zadatih rokova
  • preciznost u prevođenju, poznavanje stručne terminologije, obrada različitih vsrta sadržaja
  • profesionalnost, pedantnost i spremnost za izradu prevoda u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Svi kandidati kojima je francuski jezik maternji, a ispunjavaju pomenute uslove su u prednosti, kao i oni kandidati koji poseduju validan dokaz o dozvoli za obavljanje poslova sudskog tumača, odnosno Rešenje o postavljenju sudskog tumača za francuski jezik. Takođe, u prednosti je i svaki onaj kandidat koji poseduje znanja bilo kog drugog stranog jezika na višim nivoima prema pravilima CEFR – a i koji je u mogućnosti da izvrši prevođenje koje podrazumeva direktnu obradu sadržaja sa tog jezika na francuski i srpski, odnosno sa našeg i francuskog jezika na taj strani.
Očekuje se da prijavljeni kandidati imaju iskustvo u obradi najrazličitijih materijala, kako dokumenata, tako i knjiga, tekstova i časopisa, ali i web sadržaja i reklamnih materijala, te audio i video sadržaja svih vrsta.
Ukoliko kandidat poseduje znanja usmenog prevođenja na i sa francuskog, odnosno konsekutivnog, šapatnog ili simultanog prevođenja, to će se smatrati prednošću, stim da se podrazumeva da u potpunosti zadovoljava i sve navedene opšte uslove ovog konkursa.
Samo kompletne prijave se uzimaju u obzir, a o rezultatima konkursa se obaveštavaju kandidati koji uđu u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com