Posao – Prevodilac za engleski jezik

19061 pregleda48 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji žele da učestvuju u radu vođeće institucije u našoj zemlji u poslovima prevođenja, a zadovoljavaju uslove konkursa, da izvrše prijavu za radno mesto:

Prevodilac za engleski jezik

Broj izvršilaca: 3

Kandidati koji su maksimalno posvećeni svom poslu, a poseduju diplomu Filološkog fakulteta, smer anglistika, te poslu pristupaju profesionalno, imaju preciznost izraza i neprekidno rade na usavršavanju svojih znanja u oblasti engleskog jezika mogu da pošalju svoju prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com. Prijava na konkurs može biti izvršena i direktno u bilo kojoj poslovnici Akademije Oxford na teritoriji Srbije.

Od kandidata se očekuje:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer anglistika (engleski jezik i književnost)
  • radno iskustvo na poslovima prevođenja različitih sadržaja sa srpskog na engleski jezik i u suprotnom smeru u trajanju od minimum godinu dana
  • poznavanje rada u programima Microsoft Office paketa
  • maksimalno poštovanje rokova koji su zadati
  • preciznost izraza, odlično poznavanje stručne terminologije na srpskom i engleskom jeziku
  • profesionalnost, pedantnost u radu
  • spremnost za rad pod pritiskom i u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Svi kandidati koji uz navedene uslove konkursa poseduju i Rešenje o postavljanju sudskog tumača za engleski jezik su u prednosti, kao i oni kandidati koji uz znanje pisanog prevođenja, poseduju i znanje i iskustvo u pružanju usluga usmenog prevoda sa engleskog i na engleski, te poznaju simultano, konsekutivno i prevođenje uz pomoć šapata.
Ako je engleski jezik kandidatu maternji, to će biti uzeto kao prednost, uz uslov da ispunjavaju sve ostale uslove konkursa za poziciju prevodilac za engleski jezik. Ukoliko kandidat poseduje važeći dokaz o poznavanju nekog drugog stranog jezika, a sposoban je da izvrši i prevođenje sa tog jezika na engleski i sa engleskog na taj jezik on je takođe u prednosti, ali samo ako ispunjava i gorenavedene uslove.
Očekuje se da kandidat koji šalje prijavu na ovaj konkurs poseduje dovoljno iskustva u prevođenju da može da obradi najrazličitije tipove sadržaja, kako dokumenta svih vrsta, tako i knjige, novinske članke, ali i internet sajtove, reklamne sadržaje, tekstove različite tematike i ostale vrste materijala.
Prihvataju se samo kompletne prijave, te kandidati koji maksimalno zadovoljavaju pomenute uslove, a sve ostale se odbacuju kao neadekvatne. O rezultatima ovog konkursa će biti obavešteni svi oni kandidati koji uđu u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com