Posao – Prevodilac za danski jezik

7667 pregleda2 prijava

Sa povećanjem broja klijenata, javila se potreba da Prevodilački centar Akademije Oxford raspiše konkurs za radno mesto

Prevodilac za danski jezik

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji su odabrali da se bave prevodilačkim poslom sa danskog na srpski jezik i sa našeg na danski, a o tome poseduju validne dokaze, te imaju relevantno iskustvo, sigurni su u kvalitet svog rada i poslu pristupaju odgovorno i profesionalno, su pravi kandidati koji mogu da svoju prijavu na ovaj konkurs pošalju na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com ili da prijavljivanje izvrše lično u najbližoj poslovnici Akademije Oxford.

Opšte odredbe konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer za skandinavske jezike (danski jezik i književnost)
  • iskustvo u prevođenju različitih sadržaja na i sa danskog jezika u trajanju od minimum 12 meseci
  • iskustvo u obradi materijala različite vrste
  • osnovo znanje rada na računaru u paketu Microsoft Office
  • spremnost za rad u kratkim rokovima i poštovanje rokova koje zadaju klijenti
  • profesionalan pristup poslu, preciznost izraza
  • pedantnost u radu, poznavanje opšte kulture na visokom nivou

Napomene:

Kandidat koji uz znanje danskog jezika poseduje validan dokaz o visokom nivou poznavanja nekog drugog stranog jezika je u prednosti, uz uslov da zadovoljava sve zahteve ovog konkursa, kao i da je sposoban da izvrši prevođenje sa danskog na taj strani jezik, te sa njega na danski. Takođe, u prednosti su i svi oni kandidati koji su izvorni govornici danskog jezika, kao i oni koji poseduju znanja usmenog prevođenja i iskustvo (konsekutivno, simultano, prevođenje uz pomoć šapata).
Prihvatamo samo kompletne prijave, a o rezultatima ovog konkursa će biti obavešteni samo oni kandidati koji su uvršteni u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com