Posao – Prevodilac za češki jezik

8572 pregleda4 prijava

Sa povećanjem obima posla u okviru Prevodilačkog centra Akademije Oxford, javila se potreba za otvaranjem konkursa za radno mesto:

Prevodilac za češki jezik

Broj izvršilaca: 2

Ako je prevođenje sa češkog i na češki jezik poziv koji ste odabrali, radite ga maksimalno profesionalno i kvalitetno, sigurni ste u svoja znanja i kvalitete, onda ste upravo Vi najbolji kandidat za ovaj posao. Prijavu možete da pošaljete elektronskim putem i to na mejl poslovi@akademijaoxford.com a ako imate pitanja u vezi sa uslovima konkursa, možete da kontaktirate poslovnicu Akademije Oxford u Vašem gradu ili onu koja Vam je najbliža.

Opšti uslovi konkurisanja:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer za češki jezik i književnost
  • radno iskustvu u poslovima prevođenja sa i na češki jezik u trajanju od minimum 12 meseci
  • poznavanje rada u okviru paketa Microsoft Office
  • visok nivo poznavanja srpskog i češkog jezika i opšte kulture
  • poštovanje rokova koji su zadati za izradu prevoda
  • energičnost, komunikativnost, visok nivo organizacionih sposobnosti
  • spremnost za rad pod pritiskom
  • preciznost izraza i pedantnost u radu
  • mogućnost rada i u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Kandidati koji uz ispunjavanje svih navedenih opštih uslova konkursa za radno mesto prevodilac za češki jezik poseduju i sertifikat o visokom nivou poznavanja nekog drugog stranog jezika su u prednosti, uz uslov da su sposobni da izvrše prevod u kombinaciji češkog i tog drugog stranog jezika, kao i svi oni kandidati koji su ovlašćeni od strane relevantnih državnih institucija Republike Srbije za obavljanje poslova sudskog tumača za češki jezik.
Očekuje se da prijavljeni kandidati poznaju sve segmente prevodilačkog posla, te da osim odličnog poznavanja srpskog jezika, isto tako poseduju vrlo visok nivo znanja češkog jezika i to u brojnim oblastima, tako da mogu da vrše prevod svih sadržaja koje nam dostavljaju klijenti (udžbenici, sajtovi, filmovi, knjige, stručni i popularni tekstovi, sve vrste dokumenata i dokumentacije i drugo).
Prihvatamo samo kompletne prijave koje zadovoljavaju navedene uslove ovog oglasa. O rezultatima konkursa ćemo obavestiti samo one kandidate koji su prošli u uži krug.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com