Posao – Prevodilac za arapski jezik

9736 pregleda9 prijava

Prevodilački centar Akademije Oxford poziva sve zainteresovane kandidate koji zadovoljavaju navedene uslove da konkurišu za radno mesto:

Prevodilac za arapski jezik

Broj izvršilaca: 1 

Sve detalje u vezi sa načinom prijave možete dobiti ako kontaktirate bilo koju našu poslovnicu u zemlji, a svoj CV možete poslati i na naš mejl poslovi@akademijaoxford.com.

Opšti uslovi za kandiate:

  • diploma Filološkog fakuteta, smer za arapski jezik i književnost
  • minimalno 12 meseci rada na poslovima prevođenja sa i na arapski jezik
  • korišćenje Microsoft Office paketa
  • profesioanalan pristup poslu
  • preduzimljivost, pedantnost i preciznost u prevođenju
  • poštovanje zadatog roka i spremnost za rad u kratkim rokovima

Posebni zahtevi

Ako kandidat poseduje i znanja ma kog drugog stranog jezika u tolikoj meri da je spreman da izvrši kvalitetan i profesionalan prevod sa arapskog jezika na njega, odnosno sa tog stranog jezika na arapski, to se smatra prednošću, kao i posedovanje znanja usmenog prevođenja sa i na arapski jezik, te dokaza o relevatnom iskustvu u toj oblasti rada.

Smatra se da kandidat koji konkuriše na radnu poziciju prevodilac za arapski jezik treba da bude na prvom mestu profesionalac, koji će u potpunosti ispuniti očekivanja i zahteve klijenata, te obraditi bilo koju vrstu materijala, kako različite tipove dokumenata, tako i knjige, tekstove, ali i časopise i web sajtove, to jest sve sadržaje za koje klijent zahteva prevođenje sa arapskog i na arapski jezik. A podrazumeva se da pored odličnog znanja arapskog, ali i srpskog jezika, poseduje i znanja iz opšte kulture, te je upoznat sa svim relevantnim oblastima života, tako da može da obradi materijale ma koje tematike i složenosti.

Prilikom odabira kandidata, prihvataju se samo one prijave koje u potpunosti zadovoljavaju sve zahteve koji su navedeni u ovom oglasu. Samo oni kandidati koji budu ušli u uži izbor će na propisan način biti obavešteni o rezultatima konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com