Posao – Prevodilac za albanski jezik

8975 pregleda3 prijava

Usled povećanog obima posla, Prevodilački centar Akademije Oxford raspisuje konkurs za poziciju:

Prevodilac za albanski jezik

Broj izvršilaca: 2

Ukoliko ste specijalizovani za prevodilačke poslove, te imate iskustva u prevođenju sa i na albanski jezik, pristupate poslu odgovorno i profesionalno, pedantni ste, precizni, spremni za rad u kratkim rokovima, a maksimalno poštujete zadate rokove pošaljite svoju prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com ili kontaktirajte najbližu poslovnicu Akademije Oxford.

Od kandidata očekujemo:

  • diplomu Filološkog fakuteta, smer za albanski jezik i književnost
  • najmanje godinu dana iskustva u prevođenju sa i na albanski jezik
  • poznavanje rada na računaru (Microsoft Office)
  • poštovanje zadatih rokova
  • profesionalnost, preciznost, pedantnost
  • spremnost za rad u kratkim rokovima

Dodatne napomene:

Smatra se prednošću ako kandidat poseduje dokaz za obavljanje poslova sudskog tumača, kao i ako koji poseduje visoka znanja nekog drugog stranog jezika, ali i ukoliko ima iskustvo u usmenom prevođenju sa i na albanski.
Od kandidata koji izvrše prijavu očekujemo da su u potpunosti upoznati sa poslom prevođenja sa i na albanski jezik, te da imaju izvanredna znanja i srpskog i albanskog jezika, a u prednosti su svi oni kandidati kojima je albanski jezik maternji. U prednosti su i oni kandidati koji imaju iskustva i u usmenom i u pisanom prevođenju sa albanskog na srpski, odnosno sa srpskog na albanski jezik, ali i koji imaju optimalno znanje nekog drugog stranog jezika, tako da mogu da izvrše i prevođenje sa albanskog na taj jezik, odnosno sa nekog drugog stranog jezika na albanski.
U obzir ćemo uzeti isključivo one prijave koje su kompletne, te razmotriti biografije samo onih kandidata koji zadovoljavaju navedene opšte uslove konkursa.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com