Posao – Sudski tumač za poljski jezik

6958 pregleda0 prijava

Sa povećanjem broja zahteva koji se odnose na overavanje dokumenata na poljskom jeziku, Prevodilački centar Akademije Oxford otvara konkurs za radnu poziciju

Sudski tumač za poljski jezik

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji imaju validan dokaz da im je dozvoljeno da vrše poslove overe dokumenata na poljskom jeziku, to jest oni koji poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za poljski jezik, te žele da postanu deo tima stručnjaka Akademije Oxford, a svom poslu pristupaju profesionalno, vodeći računa i o detaljima i o zadatim rokovima, mogu da sva potrebna dokumenta i CV pošalju na mejl poslovi@akademijaoxford.com, a isto tako imaju mogućnost i da sva zahtevana dokumenta dostave lično u jednu od naših poslovnica u zemlji.

Opšti uslovi konkursa:

  • diploma Filološkog fakulteta, katedra za slavistiku, smer poljski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za poljski jezik
  • minimalno godinu dana iskustva na poslovima overe dokumenata na poljskom jeziku
  • odlično poznavanje onih zakonskih odredbi koje se tiču overe dokumenata
  • poznavanje rada na računaru, Microsoft Office paket
  • profesionalnost, komunikativnost, kolegijalnost
  • odlična organizovanost, poštovanje rokova za izradu overe dokumenata
  • izlazak na teren, kada je to potrebno

Dodatne napomene:

Uz posedovanje validne diplome, te pomenutog rešenja, podrazumeva se da kandidati zainteresovani za ovaj posao imaju sasvim dovoljno znanja i iskustva u overavanju svih vrsta dokumenata, počev od poslovnih i ličnih, preko dokumenata iz oblasti obrazovanja, odnosno nauke, pa do onih dokumenata koja se predaju nadležnim institucijama u različitim situacijama (saglasnosti, potvrde, uverenja i izjave svih vrsta). Trebalo bi i da poznaju pravilan način overe svih pravnih akata, ali i onih dokumenata koja ulaze u sastav kako tehničke i građevinske, tako i tenderske i medicinske dokumentacije.
Postupanje u skladu sa položenom zakletvom za sticanje zvanja sudski tumač za poljski jezik, te poštovanje politike zaštite podataka se bez pogovora očekuje od svih prijavljenih kandidata.
Ako kandidat, uz sve navedene zahteve, ima i dokaz da poseduje visok nivo znanja nekog drugog stranog jezika, odnosno ovlašćenje za obavljanje poslova overe dokumenata na tom jeziku, to će biti smatrano prednošću prilikom konkurisanja na radno mesto sudski tumač za poljski jezik.
Prihvatićemo samo prijave koje su kompletne, te pažljivo pregledati biografije onih kandidata koje maksimalno zadovoljavaju sve navedene uslove ovog konkursa. Samo one prijavljene koji budu prošli u uži krug ćemo obavestiti o rezultatima.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com