Posao – Sudski tumač za italijanski jezik

7424 pregleda3 prijava

Ukoliko želite da postanete deo tima Prevodilačkog centra Akademije Oxford, a uz diplomu Filološkog fakulteta, smer italijanski jezik i književnost, posedujete i dozvolu zvaničnih institucija Republike Srbije, te zvanje sudski tumač za italijanski jezik, onda ste baš Vi idelan kandidat za radno mesto

Sudski tumač za italijanski jezik

Broj izvršilaca: 6

Od Vas očekujemo:

  • iplomu Filološkog fakulteta, smer italijanski jezik i književnost
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za italijanski jezik
  • radno iskustvo od minimum godinu dana na poslovima overe najrazličitijih vrsta dokumenata
  • vladanje materijom, te odlično poznavanje zakonskih odredbi koje su vezane za overu različitih vrsta dokumenata
  • odlično poznavanje rada na računaru, odnosno programa iz paketa Microsoft Office
  • visok stepen organizacije, odlična komunikacija sa klijentima i ostalim članovima tima
  • profesionalan odnos prema radu, pedantnost
  • prihvatanje rada na terenu, ako to zahteva klijent
  • maksimalno poštovanje rokova, te spremnost za rad, čak i kada su oni posebno kratki

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da svaki kandidat koji konkuriše na oglas za posao na radnoj poziciji sudski tumač za italijanski jezik u potpunosti vlada materijom, a u smislu da je upoznat sa načinom overe različitih vrsta dokumenata, kako onih koja se svrstavaju u lična, odnosno poslovna, tako i onih koja se tiču obrazovanja i nauke, ali i svih onih dokumenata koja se predaju nadležnim službama (saglasnosti, potvrde, izjave, uverenja). Naravno, trebalo bi da je upoznat i sa overom pravnih akata, ali i svih dokumenata koja ulaze u sastav kako građevinske i tehničke, tako i dokumentacije za tendere, te medicinske.
Kandidati su u obavezi da prilože i dokaz da su ovlašćeni za obavljanje poslova sudskog tumača, to jest da u prijavu uvrste i kopiju Rešenja o postavljenju sudskog tumača za italijanski jezik. Smatraće se prednošću ako kandidat poseduje zvanje sudskog tumača i za neki drugi jezik, te je spreman da izvrši overu i za dokumenta koja su na tom jeziku.
Ukoliko kandidat priloži nekompletnu prijavu, ona neće biti uzeta u obzir. A o rezultatima ćemo obavestiti samo one prijavljene koji su uvršteni u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com