Posao – Sudski tumač za finski jezik

6927 pregleda0 prijava

Sa povećanjem zahteva klijenata za overu dokumenata na finskom jeziku javlja se potreba da Prevodilački centar Akademije Oxford raspiše konkurs za radnu poziciju

Sudski tumač za finski jezik

Broj izvršilaca: 2

Kandidati koji uz diplomu Filološkog fakulteta na katedri za skandinavske jezike, odnosno finski jezik i književnost poseduju i Rešenje o postavljenju sudskog tumača za finski jezik, odnosno koji su kvalifikovani za obavljanje poslova overe dokumenata, mogu da izvrše prijavu na konkurs za radno mesto sudski tumač za finski jezik Akademije Oxford. Osim mogućnosti da potrebna dokumenta dostave elektronskim putem, to jest na mejl poslovi@akademijaoxford.com imaju mogućnosti i da prijavljivanje izvrše lično i to u bilo kojoj od preko 20 poslovnica, koliko ih za sada imamo u zemlji.

Od prijavljenih kandidata očekujemo:

  • diplomu Filološkog fakulteta, katedra za skandinavske jezike (finski jezik i književnost)
  • Rešenje o postavljenju sudskog tumača za finski jezik
  • godinu dana iskustva minimum na poslovima overe svih vrsta dokumenata
  • odlično znanje o odredbam zakona koje se tiču overe dokumenata
  • poznavanje rada na računaru, Microsoft Office paketa
  • razvijene veštine komunikacije i na srpskom i na finskom jeziku
  • profesionalan odnos prema klijentima i radu, kao i kolegama
  • spremnost za izlazak na teren, kada je to potrebno
  • odlična organizovanost i predanost radu

Dodatne napomene:

Podrazumeva se da kandidat koji izvrši prijavu na ovaj oglas, dovoljno vlada svim onim znanjima koja su neophodna za obradu poslovnih i ličnih dokumenata, odnosno onih dokumenata koja se predaju nadležnim službama u različitim prilikama (izjave, potvrde, saglasnosti, uverenja i drugo). Od prijavljenih kandidata se očekuje da su upoznati i sa obradom ostalih vrsta dokumenata, a pod tim se prvenstveno misli na tendersku, medicinsku, tehničku i građevinsku dokumentaciju, kao i na dokumenta iz oblasti obrazovanja i nauke, ali i sva pravna akta.
Očekujemo od kandidata da maksimalno poštuje politiku zaštite podataka, odnosno da se pridržava zakletve koju je imao prilike da polaže prilikom sticanja zvanja sudski tumač za finski jezik.
Svi oni kandidati koji uz to što zadovoljavaju navedene uslove konkursa imaju znanje još nekog stranog jezika, te dozvolu da mogu da vrše overu dokumenata i na tom jeziku će biti u prednosti prilikom konkurisanja. Sve nekompletne prijave nećemo uzeti u obzir.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com