Posao – Prevodilac za grčki jezik

8519 pregleda10 prijava

Ako ste odbrali prevođenje sa grčkog na srpski, odnosno sa našeg jezika na grčki za svoj životni poziv, onda ste Vi pravi kandidat za radnu poziciju:

Prevodilac za grčki jezik

Broj izvršilaca: 2

Želja Vam je da se bavite prevođenjem u ovoj kombinaciji jezika u mladom i dinamičnom timu? Onda je Prevodilački centar Akademije Oxford definitivno pravi izbor, a zahvaljujući brojnim stručnjacima, odnosno prevodiocima i sudskim tumačima koji su deo našeg ma, moći ćete da nastavite da se usavršavate. Od Vas očekujemo da adekvatno odgovorite na zahteve koji su navedeni u opštem delu ovog oglasa, te da nam pošaljete svoju prijavu na mejl poslovi@akademijaoxford.com. Imate mogućnost i da nam prijavu dostavite lično i to u bilo koju od naših poslovnica, koje se osim u prestonici Srbije, nalaze i u mnogim drugim gradovima, a Niš, Kragujevac, Novi Sad, Kraljevo, Jagodina, Subotica i Čačak su samo neki od njih.

Opšti zahtevi konkursa:

  • diploma Filološkog fakuteta, katedra za neohelenistiku (grčki jezik i književnost)
  • minimum godinu dana radnog iskustva u poslovima prevođenja sa srpskog na grčki i sa grčkog na srpski jezik
  • osnovna računarska pismenost, odlično poznavanje rada u programima iz Microsoft Office paketa
  • poštovanje rokova zadatih za izradu prevoda
  • spremnost za rad i u kratkim rokovima
  • pedantnost, elokventnost, preciznost izraza
  • profesionalan odnos prema radu, klijentima i kolegama

Dodatne napomene:

Ukoliko uz iskustvo u prevođenju u pisanom obliku, imate iskustva i u pružanju usluga usmenog prevoda sa grčkog jezika na srpski i sa našeg jezika na grčki, to će se prilikom pregledanja prijava svakako uzeti u obzir, te će biti smatrano prednošću, bez obzira da li ste specijalizovani za konsekutivno, simultano li prevođenje uz pomoć šapata.
Takođe, svi oni kandidati koji poseduju Rešenje o postavljenju sudskog tumača za grčki jezik, te su kvalifikovani za obavljanje poslova sudskog tumača, su u prednost nad ostalima, kao i oni kandidati koji uz ispunjavanje svega što je navedeno u opštim uslovima ovog konkursa poseduju i znanja nekog drugog stranog jezika i spremni su da izvrše direktno prevođenje sa grčkog na taj jezik, odnosno sa tog jezika na grčki.
U razmatranje će biti uzete isključivo prijave onih kandidata koje su kompletne, a o rezultatima konkursa ćemo na propisan način obavestiti samo kandidate koji budu ušli u uži izbor.

O nama

Sa ciljem da svim zainteresovanim kandidatima na jednom mestu pružimo mogućnost pretrage svih oglasa za posao, stvorili smo online portal "Poslovi Akademija Oxford". Time je svakome ko želi da pronađe posao iz snova pruženo nebrojeno mogućnosti, počev od dostave oglasa na mejl, preko mogućnosti kreiranja svoje radne biografije (CV) na našem sajtu, pa do jednostavne pretrage radnih pozicija po kategorijama.

Pretraga poslova

Kontakt

Akademija Oxford
Kneginje Milice 21/8, Jagodina
poslovi@akademijaoxford.com